header en

Official partner:

News

Andrei Gafița campion național la 10 km marș
There are no translations available.

[27-03-2014]

 

La finele săptămânii trecute suceveanul Andrei Gafița a cucerit titlul de campion național la proba de 10 km marș, junior 1, și s-a calificat la Campionatul Balcanic care va avea loc pe data de 12 aprilie în Bulgaria.

Read more...
 
Hunor Karamán 6.12 Meters - National Champion at Long Jump

[26-03-2014]

 

It was only Hunor Karamán who succeeded at jumping over 6 meters at the national athletics championship for youth, organized last weekend in Bacau.

Read more...
 

Actual Programs

There are no translations available.
 

PREMIUL MENTOR PENTRU EXCELENŢĂ ÎN EDUCAŢIE
– 2014 –

 

mentor-ro-w155px

Cunoașteți un profesor bine pregătit profesional, devotat, entuziast, care a susținut pregătirea școlară a copilului dumneavoastră, organizând cercuri de specialitate, susținându-l la concursuri, dându-i sfaturi utile pentru dezvoltarea talentului său?

 

Cunoașteți un antrenor, care a descoperit talentul copilului dumneavoastră și care l-a ajutat să-şi dezvolte aptitudinile în domeniul sportiv cel mai potrivit pentru el?

 

Vă mai amintiți un profesor, care v-a lansat în carieră și la care v-ați putut întoarce oricând pentru sfaturi și sprijin profesional?

 

 

Ajutați-ne să-i găsim pe cei mai buni dintre acești profesori, antrenori, mentori!

 

Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

 

Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru Excelență în Educație.

 

 
Anunţ
Formular
Juriu
 
There are no translations available.

PROGRAM MOL PENTRU SĂNĂTATEA COPIILOR
EDIȚIA 2013

 

sanatate-ro-w155px

Fundația pentru Comunitate și MOL România au lansat ediția 2013 a Programului MOL pentru sănătatea copiilor.


Prin acest program pot obţine sprijin financiar organizaţii non-profit care derulează proiecte de terapie emoţională sau terapie prin artă pentru copii cu vârste sub 18 ani care suferă de boli cronice, sunt afectaţi de dizabilităţi, sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave.


O astfel de organizaţie poate să beneficieze de o sumă de maxim 20.000 lei, în formă de prefinanţare, pentru un proiect ce urmează a fi implementat în perioada 15 decembrie 2013 – 31 august 2014. Termenul-limită de depunere a cererilor de finanţare este 9 noiembrie 2013.


Cuantumul total al sponsorizărilor este de 300.000 lei. Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro până la data de 10 decembrie 2013.


Pot depune proiecte și câștigătorii Programului MOL pentru sănătatea copiilor - ediția 2012, cu condiția să fi folosit sponsorizarea primită în conformitate cu termenele înscrise în contract și să trimită (cel târziu până la 21 octombrie) raportul proiectului finanțat anul trecut întocmit conform cerințelor programului.

 
Anunț
Câștigători
 Întrebări frecv.

 

Formulare:

Aplicare
Raport
Tabel cheltuieli
 
There are no translations available.

PROGRAM MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR – „POT AJUTA?”
EDIȚIA 2013

 

talente-ro-w155px

Organizator: Fundația Pentru Comunitate

 

Sponsor: MOL Romania Petroleum Products

 

Titlul concursului: PROGRAM MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR – „POT AJUTA?”

 

Pot participa: elevi născuți între anii 1995 și 2005 inclusiv, sau orice echipă de sport sau ansamblu artistic, compus din elevi din categoria de vârstă sus menționată, care îşi desfăşoară actitivatea sportivă, respectiv cea artistică în România.

 

Perioada de aplicare: 9 mai 2013 – 15 iunie 2013

 

Domeniul sponsorizării: Sport și Artă (toate domeniile)

 

Volumul total al sponsorizărilor: 240.000 lei, din care 160.000 lei în domeniul sporturilor și 80.000 lei în domeniul artelor

 

Atenție!
- doar dosarele complete trimise în termen vor ajunge în fața juriului, nu se acordă posibilitatea completării ulterioare al dosarului de aplicare;
- dosarele de aplicare din domeniul arte trebuie să conțină în mod obligatoriu și fotografii, înregistrări audio-video pe suport de CD sau DVD;

 

Fundația Pentru Comunitate în colaborare cu MOL România anunţă ediția 2013 al PROGRAMULUI MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR – „POT AJUTA?”, la care se pot înscrie elevi născuți între anii 1995 și 2005 inclusiv, şi echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la şcoli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârstă sus menționată, care au obţinut rezultate foarte bune la concursuri naţionale şi internaţionale în domeniul sportiv sau artistic şi au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea şi continuarea carierei.

 

Anunț
Ghid
Formulare
Juriu arte
Juriu sport
Câștigători
 

Programs

2013 sanatate bi
enlarge

 

Pot ajuta 2013
enlarge

 

Mentor 2013
enlarge

 

Logos

Banner
© 2009 Community Foundation | Privacy policy | Terms and conditions