header ro

Partener oficial:

Știri

Terapeuți patrupezi la Grădinița Malteză

[15-06-2017]

Scopul proiectului intitulat „Susține-le pașii”, inițiat de specialiștii Grădiniței Malteze din Cluj, este implementarea unui program de recuperare complex pentru 21 de copii care frecventează instituția.

Citește mai departe...
 
Teatru de păpuși în scop terapeutic la Oradea

[09-06-2017]

Asociația Down Oradea funcționează din anul 1991, facilitând accesul la educație specială și de masă, și organizând diferite activități pentru copii și tineri diagnosticați cu Sindrom Down. 

Citește mai departe...
 

Sănătate 2009

Sănătate 2009

Au câştigat copii!

sanatate-ro-w155pxPeste 2800 de copii cu deficiențe locomotorii, de auz, sau de vedere, respectiv copii autiști, sau bolnavi de cancer vor fi beneficiarii ”Programul pentru Sănătatea Copiilor - Pot ajuta?” finanțat de MOL România, organizat de Fundația pentru Comunitate. Câștigătorii au fost selectați dintre 61 de solicitanți de un juriu de specialitate format din Violeta STAN, medic primar la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă din Timișoara, cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara (președinte) Nicolae HÂNCU, profesor al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu - Cluj, președintele Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, membru al Academiei Române de științe medicale, Cătălin ȘTEFĂNESCU, realizatorul emisiuni Garantat 100 % pe TVR1, Éva RÁDULY-ZÖRGŐ, psiholog, cadru didactic asociat al Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Cele 16 organizații non profit declarate câștigătoare vor implementa proiecte de terapie emoțională și terapie prin artă pentru copii bolnavi cronici sau cu deficiențe în valoare totală de 534.912 lei, din care 244.853 lei sunt asigurați prin programul ”Pot ajuta?” Câștigătorii provin din opt județe ale țării (Arad, Bacău, Cluj, Harghita, Iași, Mureș, Timiș, Vaslui) și București. Paralel cu postarea pe internet a rezultatelor s-a expediat și câte o scrisoare de înștiințare fiecărui participant. Scrisorile adresate câștigătorilor conțin și contractele de sponsorizare.

Anunț
Juriu
Formulare

Aplicanţi
Câştigători

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Permis pentru viitor 2016
enlarge

 

Sănătate 2016
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții