header ro

Partener oficial:

Știri

Talente la sporturi de iarnă: Zsanett Darvas

[24-02-2017]

Sportiva legitimată la Clubul Sportiv Școlar Gheorgheni (antrenor dl. Jánosi István) a început schiul fond la vârsta de 5 ani, și a progresat foarte repede în însușirea tehnicilor în stilul clasic și în stilul liber, câștigând locuri fruntașe după doar două sezoane, iar la 14 ani a urcat pe podium și la categorii de vârste superioare ei.

Citește mai departe...
 
Attila Szász la FOTE-Erzurum

[22-02-2017]
Tânărul sportiv este unul dintre speranțele României la patinaj viteză.

Citește mai departe...
 

Fundatia Pentru Comunitate

Fundaţia

Fundația Pentru Comunitate este o organizație non profit înființată la Cluj în 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoașterea, solidaritatea, valorile comunitare,  astfel  încât lumea noastră să devină mai prietenoasă.

Pentru realizarea scopurilor anunțate, Fundația sprijină activități în domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv și de recreație, sprijină copii și tineri talentați în realizarea viselor si proiectelor acestora. Sprijină de asemenea copii și tineri în suferință,  precum și acele organizații care se ocupă de însănătoșirea, de reabilitarea lor. Fundația pune accent pe programe care se realizează prin cooperări transfrontaliere, prin parteneriate în regiunea Europei Centrale și de Est. Consiliul Director al Fundației va organiza programe care fac posibilă urmărirea scopurilor formulate.

Partenerul oficial al Fundației este compania MOL Romania, integrată grupului MOL, a cărui politică de responsabilitate socială se axează pe sprijinirea copiilor, a tinerilor talentați, precum și a celor cu probleme de sănătate.

Consiliul Director

Cunoaste-i pe membrii Consiliului Director >>
facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2016
enlarge

 

Sănătate 2016
enlarge

 

Talente 2016
enlarge

 

Mentor 2016
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții