header ro

Partener oficial:

Știri

Dansatori sportivi pe podium

[13-09-2016]
În urma competiției German Open Championships, care a avut loc în Stuttgart în luna august, echipa de dansatori sportivi formată din Eduard Victor Pîslaru și Maria Georgiana Mihalache a obținut locul 5 la 8 dansuri și locul 6 la secțiunea standard.

Citește mai departe...
 
Program de dezvoltare senzorială în județul Galați

[13-09-2016]

35 de copii cu dizabilități complexe din județele Brăila, Galați și Tulcea au beneficiat de terapie emoțională timp de 8 luni.

Citește mai departe...
 

Fundatia Pentru Comunitate

Fundaţia

Fundația Pentru Comunitate este o organizație non profit înființată la Cluj în 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoașterea, solidaritatea, valorile comunitare,  astfel  încât lumea noastră să devină mai prietenoasă.

Pentru realizarea scopurilor anunțate, Fundația sprijină activități în domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv și de recreație, sprijină copii și tineri talentați în realizarea viselor si proiectelor acestora. Sprijină de asemenea copii și tineri în suferință,  precum și acele organizații care se ocupă de însănătoșirea, de reabilitarea lor. Fundația pune accent pe programe care se realizează prin cooperări transfrontaliere, prin parteneriate în regiunea Europei Centrale și de Est. Consiliul Director al Fundației va organiza programe care fac posibilă urmărirea scopurilor formulate.

Partenerul oficial al Fundației este compania MOL Romania, integrată grupului MOL, a cărui politică de responsabilitate socială se axează pe sprijinirea copiilor, a tinerilor talentați, precum și a celor cu probleme de sănătate.

Consiliul Director

Cunoaste-i pe membrii Consiliului Director >>
facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Sănătate 2016
enlarge

 

Talente 2016
enlarge

 

Mentor 2016
enlarge

 

Permis pentru viitor 2015
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții