header ro

Partener oficial:

Știri

Amalia Tătăran al treilea an consecutiv campioană națională, Bianca Benea medalie de argint

[21-03-2017]

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova a găzduit în perioada 16-19 martie 2017, o nouă ediție a Campionatului Național de spadă pentru tineret.

Citește mai departe...
 
Program MOL de promovare a talentelor - Campionatul național de înot 2017


[21-03-2017]

Peste 40 de înotători, beneficiari al Programului MOL de promovare a talentelor s-au înscris la Campionatul Național de Înot ce se desfășoară în perioada 22-26 martie 2017 la Bacău. 

Citește mai departe...
 

Fundatia Pentru Comunitate

Fundaţia

Fundația Pentru Comunitate este o organizație non profit înființată la Cluj în 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoașterea, solidaritatea, valorile comunitare,  astfel  încât lumea noastră să devină mai prietenoasă.

Pentru realizarea scopurilor anunțate, Fundația sprijină activități în domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv și de recreație, sprijină copii și tineri talentați în realizarea viselor si proiectelor acestora. Sprijină de asemenea copii și tineri în suferință,  precum și acele organizații care se ocupă de însănătoșirea, de reabilitarea lor. Fundația pune accent pe programe care se realizează prin cooperări transfrontaliere, prin parteneriate în regiunea Europei Centrale și de Est. Consiliul Director al Fundației va organiza programe care fac posibilă urmărirea scopurilor formulate.

Partenerul oficial al Fundației este compania MOL Romania, integrată grupului MOL, a cărui politică de responsabilitate socială se axează pe sprijinirea copiilor, a tinerilor talentați, precum și a celor cu probleme de sănătate.

Consiliul Director

Cunoaste-i pe membrii Consiliului Director >>
facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2016
enlarge

 

Sănătate 2016
enlarge

 

Talente 2016
enlarge

 

Mentor 2016
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții