header ro

Partener oficial:

Știri

S-au decernat Premiile Mentor 2013

[16-04-2014]

 

MOL România şi Fundaţia pentru Comunitate au decernat în al patrulea an consecutiv Pemiile Mentor pentru Excelenţă în Educaţie, unui număr de zece profesori şi antrenori din toată ţara.

Citește mai departe...
 
Andrei Gafița campion național la 10 km marș

[27-03-2014]

 

La finele săptămânii trecute suceveanul Andrei Gafița a cucerit titlul de campion național la proba de 10 km marș, junior 1, și s-a calificat la Campionatul Balcanic care va avea loc pe data de 12 aprilie în Bulgaria.

Citește mai departe...
 

Fundatia Pentru Comunitate

Fundaţia

Fundația Pentru Comunitate este o organizație non profit înființată la Cluj în 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoașterea, solidaritatea, valorile comunitare,  astfel  încât lumea noastră să devină mai prietenoasă.

Pentru realizarea scopurilor anunțate, Fundația sprijină activități în domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv și de recreație, sprijină copii și tineri talentați în realizarea viselor si proiectelor acestora. Sprijină de asemenea copii și tineri în suferință,  precum și acele organizații care se ocupă de însănătoșirea, de reabilitarea lor. Fundația pune accent pe programe care se realizează prin cooperări transfrontaliere, prin parteneriate în regiunea Europei Centrale și de Est. Consiliul Director al Fundației va organiza programe care fac posibilă urmărirea scopurilor formulate.

Partenerul oficial al Fundației este compania MOL Romania, integrată grupului MOL, a cărui politică de responsabilitate socială se axează pe sprijinirea copiilor, a tinerilor talentați, precum și a celor cu probleme de sănătate.

Consiliul Director

Cunoaste-i pe membrii Consiliului Director >>

Programe

Pot ajuta 2014
enlarge

 

Mentor 2014
enlarge

 

Sănătate 2013
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții