header ro

Partener oficial:

Știri

Terapeuți patrupezi la Grădinița Malteză

[15-06-2017]

Scopul proiectului intitulat „Susține-le pașii”, inițiat de specialiștii Grădiniței Malteze din Cluj, este implementarea unui program de recuperare complex pentru 21 de copii care frecventează instituția.

Citește mai departe...
 
Teatru de păpuși în scop terapeutic la Oradea

[09-06-2017]

Asociația Down Oradea funcționează din anul 1991, facilitând accesul la educație specială și de masă, și organizând diferite activități pentru copii și tineri diagnosticați cu Sindrom Down. 

Citește mai departe...
 

Protectia datelor

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fundatia pentru Comunitate are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale aplicantilor. Scopul colectarii datelor este educatie si cultura.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, imputernicitul operatorului, institutiilor de invatamant si educatie, publicului larg pentru publicarea listei castigatorilor sponsorizarilor acordate in cadrul programului „Pot ajuta? Program de promovare a talentelor”.

Fundatia pentru Comunitate prelucrează datele cu caracter personal în scopul identificării exacte a participanţilor şi contactării câştigătorilor în vederea acordării sponsorizării specificate în Actul informativ al acestui Program.

Datele cu caracter personal furnizate nu vor fi folosite în alte scopuri, ele vor fi distruse după încheierea Programului şi atribuirea suportului financiar câştigătorilor.

Conform Legii nr. 677/2001, aplicantii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Fundatia pentru Comunitate, la adresa 407513 – Vlaha Nr. 64, Jud. Cluj.

De asemenea, le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.
facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Permis pentru viitor 2016
enlarge

 

Sănătate 2016
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții