header ro

Partener oficial:

Știri

„Niciun copil singur în spital” – premiat la Gala Națională a Voluntarilor

[21-12-2018]

Proiectul inițiat de Asociația Inima Copiilor din București, intitulat „Niciun copil singur în spital”,

Citește mai departe...
 
Permis pentru viitor - 2018

[27-11-2018]

Concursul de proiecte pentru ediția a 4-a a fost lansat la 27 noiembrie 2018.

Citește mai departe...
 

Protectia datelor

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fundatia pentru Comunitate are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale aplicantilor. Scopul colectarii datelor este educatie si cultura.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, imputernicitul operatorului, institutiilor de invatamant si educatie, publicului larg pentru publicarea listei castigatorilor sponsorizarilor acordate in cadrul programului „Pot ajuta? Program de promovare a talentelor”.

Fundatia pentru Comunitate prelucrează datele cu caracter personal în scopul identificării exacte a participanţilor şi contactării câştigătorilor în vederea acordării sponsorizării specificate în Actul informativ al acestui Program.

Datele cu caracter personal furnizate nu vor fi folosite în alte scopuri, ele vor fi distruse după încheierea Programului şi atribuirea suportului financiar câştigătorilor.

Conform Legii nr. 677/2001, aplicantii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Fundatia pentru Comunitate, la adresa 407513 – Vlaha Nr. 64, Jud. Cluj.

De asemenea, le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.
facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2018
enlarge

 

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții