header ro

Partener oficial:

Știri

Samuel Prisacaru – permis pentru categoria tir

[12-03-2018]

Este unul dintre beneficiarii programului Permis pentru viitor, ediția 2016, în cadrul căruia a reușit să obțină la prima încercare permisul pentru categoria C (tir).

Citește mai departe...
 
Prin mișcare și terapie prin artă pentru copiii speciali

[12-03-2018]

18 beneficiari ai Asociației Langdon Down Transilvania din Satu Mare se bucură de activități diverse în vederea dezvoltării unor aptitudini și a integrării lor sociale.

Citește mai departe...
 

Cu pictograme în ajutorul copiilor cu autism

Cu pictograme în ajutorul copiilor cu autism

170623invcupict2

[28-06-2017]

Asociația Învățăm cu Pictograme din Timișoara a organizat Ateliere de dezvoltare emoțională pentru copii cu autism în perioada martie-iunie 2017.

Proiectul finanțat în cadrul Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2016 a avut ca scop expunerea trăirilor și diminuarea comportamentelor autoagresive sau depresive la cei 15 copii diagnosticați cu autism, contribuind la dezvoltarea inteligenței emoționale și la îmbunătățirea abilităților de comunicare, exprimare și relaționare. Povestirile sociale realizate cu pictograme și adaptate la nevoile grupului țintă, utilizate în cadrul atelierelor, au fost realizate prin intermediul unui program online, care este disponibil și în limba română, gratuit, pentru cadre didactice și alți specialiști interesați pe pagina http://www.arasaac.org/. Materialele realizate pentru proiect, informații suplimentare despre resursa online, respectiv Ghidul practic despre gestionarea emoțiilor la copii cu autism au fost prezentate în cadrul celor două workshopuri organizate în cadrul proiectului.

 

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Sănătate 2017
enlarge

 

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții