header ro

Partener oficial:

Știri

Un nou succes din Permis pentru viitor!

[19-10-2017]

Roxana Ghineț din Băiceni (județul Iași) a fost desemnată una din câștigătorii programului Permis pentru viitor, ediția 2016.

Citește mai departe...
 
Robert Tămîrjan, un triatlonist pasionat

[18-10-2017]

Legitimat la Asociația Club Sportiv Triathlon Harghita, Róbert este și component al lotului național de Cross Duathlon, Cross Triatlon și Wintertriathlon.

Citește mai departe...
 

Cu pictograme în ajutorul copiilor cu autism

Cu pictograme în ajutorul copiilor cu autism

170623invcupict2

[28-06-2017]

Asociația Învățăm cu Pictograme din Timișoara a organizat Ateliere de dezvoltare emoțională pentru copii cu autism în perioada martie-iunie 2017.

Proiectul finanțat în cadrul Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2016 a avut ca scop expunerea trăirilor și diminuarea comportamentelor autoagresive sau depresive la cei 15 copii diagnosticați cu autism, contribuind la dezvoltarea inteligenței emoționale și la îmbunătățirea abilităților de comunicare, exprimare și relaționare. Povestirile sociale realizate cu pictograme și adaptate la nevoile grupului țintă, utilizate în cadrul atelierelor, au fost realizate prin intermediul unui program online, care este disponibil și în limba română, gratuit, pentru cadre didactice și alți specialiști interesați pe pagina http://www.arasaac.org/. Materialele realizate pentru proiect, informații suplimentare despre resursa online, respectiv Ghidul practic despre gestionarea emoțiilor la copii cu autism au fost prezentate în cadrul celor două workshopuri organizate în cadrul proiectului.

 

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Sănătate 2017
enlarge

 

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Permis pentru viitor 2016
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții