header ro

Partener oficial:

Știri

Samuel Prisacaru – permis pentru categoria tir

[12-03-2018]

Este unul dintre beneficiarii programului Permis pentru viitor, ediția 2016, în cadrul căruia a reușit să obțină la prima încercare permisul pentru categoria C (tir).

Citește mai departe...
 
Prin mișcare și terapie prin artă pentru copiii speciali

[12-03-2018]

18 beneficiari ai Asociației Langdon Down Transilvania din Satu Mare se bucură de activități diverse în vederea dezvoltării unor aptitudini și a integrării lor sociale.

Citește mai departe...
 

Prin autocunoaștere spre îmbunătățirea calității vieții

Prin autocunoaștere spre îmbunătățirea calității vieții

170719Euromis

[20-07-2017]

Proiectul intitulat Ferestre către tine a fost derulat de Asociația Euromis din Iași, în colaborare cu Liceul Special Moldova din Târgu Frumos, și a fost susținut în cadrul Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2016.

Scopul proiectului a fost îmbunătățirea calității vieții a 15 elevi de 16-18 ani, cu deficiențe de vedere și afecțiuni asociate prin tehnici de mișcare și dans, prin modelaj, desen și pictură. Activitățile terapeutice au contribuit la gestionarea sănătoasă a emoțiilor, la aprofundarea nivelului de autocunoaștere, la conștientizarea valorilor, resurselor și creșterea stimei de sine. Ședințele de grup pe durata a 13 săptămâni au avut impact și pe plan social, ajutând beneficiarii în dezvoltarea abilităților de relaționare, comunicare și colaborare.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Sănătate 2017
enlarge

 

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții