header ro

Partener oficial:

Știri

Ambițiile unei înotătoare: din Cluj spre Győr, apoi Tokyo

[21-07-2017]

La doar 13 ani a luat startul la 20 de curse ale Campionatelor Naționale de înot ale României, la categoria seniori, juniori si cadeți, câștigând 3 finale la categoria de vârstă seniori.

Citește mai departe...
 
Dramaterapie la Timișoara - ediția a II-a

[21-07-2017]
Proiectul intitulat Fantezie, bucurie şi culoare – ateliere de terapie prin joc şi dramaterapie, derulat cu sprijinul Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2016, a implicat aproape 100 de copii cu tulburări de dezvoltare a limbajului şi comunicării.

Citește mai departe...
 

De la dizabilitate la abilitate: integrare prin terapie ocupațională

De la dizabilitate la abilitate: integrare prin terapie ocupațională

170720Silviapn1

[20-07-2017]
Proiectul Căsuța cu turtă dulce și-a propus să inițieze o schimbare în abordarea copiilor cu dizabilități, conform căruia deficiența reprezintă o barieră majoră în integrarea persoanei.

Astfel, proiectul derulat de Fundația Haven din Piatra Neamț și-a propus să devină un model de bună practică, în cadrul căruia se realizează valorizarea deficienței într-o educație ocupațională, în care respectarea și repetarea cu exactitate a sarcinilor, indicatorii unei stereotipii, pot deveni benefice, în acest caz în realizarea unei rețete de turtă dulce. „Sperăm că acest model să constituie premisa dezvoltării unui centru complex ocupațional în care copiii de azi să devină tinerii de mâine, ce vor dobândi capacități de integrare socială și economică, dar și deprinderi de viață. Sperăm să devenim o punte de legătură între tinerii cu deficiențe și diverși actori economici ce pot valoriza aceste capacități exersate într-un centru ocupațional, ca cel pe care îl experimentăm prin această inițiativă, în forma unui proiect pilot” – au declarat specialiștii. Inițiativa Fundației Haven a adus numeroase beneficii în viața micilor participanți, dar și familiilor lor, iar impactul detaliat al proiectului poate fi vizionat pe pagina de Facebook a Fundației. Proiectul a fost susținut prin ediția 2016 a Programului MOL pentru sănătatea copiilor.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Permis pentru viitor 2016
enlarge

 

Sănătate 2016
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții