header ro

Partener oficial:

Știri

Schlier Zsuzsa

[11-12-2017]

Zsuzsa Schlier face parte din lotul național de spadă feminin, deține până în prezent 5 titluri de campioană națională, 2 titluri de vicecampioană națională, și are 2 locuri III. la nivel național.

Citește mai departe...
 
Andrei Tănase

[11-12-2017]

Campionul național al României la patinaj artistic, categoria juniori (U14), este pregătit de mai bine de 10 ani în cadrul CSM Dunărea Galați de doamna Ramona Dinu.

Citește mai departe...
 

Dramaterapie la Timișoara - ediția a II-a

Dramaterapie la Timișoara - ediția a II-a

170623corabiapriet

[21-07-2017]
Proiectul intitulat Fantezie, bucurie şi culoare – ateliere de terapie prin joc şi dramaterapie, derulat cu sprijinul Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2016, a implicat aproape 100 de copii cu tulburări de dezvoltare a limbajului şi comunicării.

Beneficiarii numeroși (incluzând copii hipoacuzici purtători de implant cohlear sau aparate auditive, copii cu mutism psihogen, cu afazie epileptică dobândită, copii cu ȋntârziere ȋn dezvoltarea limbajului pe fondul unor deficienţe mentale sau cu elemente de autism) au fost defalcați în grupe de maxim 15 copii în funcție de vârstă, și cu unii dintre ei terapeutul a lucrat și individual. În prezența unui terapeut calificat copiii pot să-și acceseze frustrările, fricile, anexietățile sau alte trăiri negative, și prin joc, desen, pictură, modelaj şi dramaterapie, acestea pot fi exprimate. Prin imagini şi simboluri, frustrările, fricile şi angoasele găsesc oportunitatea să se exprime dar și să se transforme, inițiind procesul de vindecare, iar cu ajutorul dramaterapiei – prin jocul de rol, lucrul cu metafora şi distanţarea – experienţele de viaţă care au lăsat urme dureroase pot fi și acestea reorganizate și integrate. Proiectul a fost continuarea inițiativei de anul trecut (Joc ȋn culorile curcubeului, susținut prin ediția antecendentă a Programului MOL pentru sănătatea copiilor). Imagini din activitățile bogate ale Asociației pot fi accesate aici.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Sănătate 2017
enlarge

 

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții