header ro

Partener oficial:

Știri

Samuel Prisacaru – permis pentru categoria tir

[12-03-2018]

Este unul dintre beneficiarii programului Permis pentru viitor, ediția 2016, în cadrul căruia a reușit să obțină la prima încercare permisul pentru categoria C (tir).

Citește mai departe...
 
Prin mișcare și terapie prin artă pentru copiii speciali

[12-03-2018]

18 beneficiari ai Asociației Langdon Down Transilvania din Satu Mare se bucură de activități diverse în vederea dezvoltării unor aptitudini și a integrării lor sociale.

Citește mai departe...
 

Pasionatul pianului, Cadmiel Boţac

Pasionatul pianului, Cadmiel Boţac

170914BotacAlexCadmiel

[28-09-2017]

A început studiul pianului în orașul natal – Sighetu Marmaţiei – la vârsta de 4 ani, sub îndrumarea profesoarei Monica Chifor.

Talentul său a fost remarcat de timpuriu, la vârsta de 6 ani câștigând deja primul concurs național. Au urmat alte premii naționale și internaționale, cele mai importante fiind Premiul 1 la concursul “Young Virtuoso” – Zagreb şi Premiul 1 la Concursul “Dinu Lipatti” - Bucureşti. La 14 ani Cadmiel se mută la Cluj-Napoca pentru a putea lucra cu renumitul pianist și pedagog Daniel Goiţi, profesor la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, în clasa căruia se află și în prezent. Un eveniment foarte important în evoluția tânărului artist a avut loc la Concursul Internaţional “Astana Piano Passion” din Kazahstan (2014,) unde a obținut Premiul I, fiind apreciat în mod deosebit de renumitul pianist Denis Matsuev, care l-a invitat să susţină un recital chiar la reședința sa. La scurt timp, Cadmiel a câștigat Concursul “Milano Piano Talents” și Concursul Internaţional “Adilia Alieva” din Franţa. În anul 2017, el a obţinut premiul 1 la patru concursuri : Concursul Naţional"Mihail Jora" - Bucureşti (Martie 2017), Concursul Internaţional "Adilia Alieva" - Franţa (Mai 2017), Concursul Internaţional "Carl Filtsch" - Sibiu (Iulie 2017), Concursul Internaţional "Transilvania" - Braşov (Iulie 2017), şi locul 3 la Concursul Internaţional "Piano Campus" - Paris (Martie 2017). Cadmiel a fost susținut de mai multe ori prin Programul MOL de promovare a talentelor.

Foto: Raul Ștef

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Sănătate 2017
enlarge

 

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții