header ro

Partener oficial:

Știri

Teatrul Independent Osonó inițiază un proiect social

[12-10-2018]

ECOUL DIN COLŢ este un Proiect de artă implicativă pe care Teatrul Independent Osonó îl va derula în lunile octombrie şi noiembrie,

Citește mai departe...
 
Succese la Buenos Aires – Program MOL de promovare a talentelor

[11-10-2018]

Mai mulți sportivi susținuți prin Programul MOL de promovare a talentelor, ediția 2018, au evoluat remarcabil în cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret organizate în perioada 6-18 octombrie la Buenos Aires.

Citește mai departe...
 

Talentată la dans: Elena Sofia Sitaru Onofrei

Talentată la dans: Elena Sofia Sitaru Onofrei

171021SitaruOnofreiSofia

[30-10-2017]

Este elevă în ultimul an la Liceul de Coregrafie Floria Capsali din capitală, fiind pregătită în balet și dans contemporan de profesorii Ana Caraianopol și Mihaela Țigănuș Vasilovici.

În afară de rezultatele bune obținute în cadrul programul școlar obligatoriu, Sofia se remarcă și prin participarea la numeroase activități extracuriculare, în vederea îmbogățirii experiențelor profesionale și personale din domeniul baletului clasic și al dansului contemporan. În perioada 2016-17 prin colaborarea cu Opera Națională București ea a fost cooptată pentru baletul „Lacul Lebedelor”, iar prin colaborarea cu Centrul Național al Dansului a fost interpret în spectacolul „When Darkness Becomes Light”. Din 2016 ea este colaborator permanent al Operei Comice pentru Copii. Sofia a câștigat numeroase medalii la competiții naționale de balet clasic și dans contemporan, iar la diferite concursuri internaționale, organizate atât în țară cât și în străinătate, ea se situează în mod regulat în „top 10.” Din 2013, Sofia a beneficiat de finanțare de 5 ori în cadrul Programului MOL de promovare a talentelor.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții