header ro

Partener oficial:

Știri

Marina Băboi, dublă campioană națională

[05-02-2018]

Sprintera născută în Buzău și legitimată în prezent la Steaua București a câștigat proba de 60 metri la campionatele naționale de atletism atât la categoria senioare cât și la tineret.

Citește mai departe...
 
Szőcs Bernadette: campioană europeană Top 16

[05-02-2018]

Sportiva din Târgu Mureș a câștigat Campionatul European de tenis de masă Top 16 organizat la început de februarie în Montreaux, Elveția.

Citește mai departe...
 

Terapie prin artă cu Terocart Academy

Terapie prin artă cu Terocart Academy

180202Terocart

[02-02-2018]

Sub îndrumarea atentă a unei echipe multidisciplinare (alcătuită din art terapeut, medic psihiatru, medic neurolog, artist multimedia și pedagog social),

Terocart Academy a început derularea activităților de terapie prin artă la Liceul de Arte Vizuale Romul Ladea și Grădinița cu Program Prelungit Licurici din Cluj. Activitățile din proiectul intitulat Art-terapia în tulburările emoționale ale copilului și adolescentului, finanțat în cadrul Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2017, vizează pe de o parte eliberarea tensiunilor, anxietăților și frustrărilor, iar pe de altă parte, contribuie la dezvoltarea competențelor sociale, care facilitează integrarea socio-profesională a copiilor.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Sănătate 2017
enlarge

 

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții