header ro

Partener oficial:

Știri

Marina Băboi, dublă campioană națională

[05-02-2018]

Sprintera născută în Buzău și legitimată în prezent la Steaua București a câștigat proba de 60 metri la campionatele naționale de atletism atât la categoria senioare cât și la tineret.

Citește mai departe...
 
Szőcs Bernadette: campioană europeană Top 16

[05-02-2018]

Sportiva din Târgu Mureș a câștigat Campionatul European de tenis de masă Top 16 organizat la început de februarie în Montreaux, Elveția.

Citește mai departe...
 

Valentin Cocâi

Valentin Cocâi

180116CocaiValentin

[02-02-2018]

Își aprofundează studiile în desen și pictură sub îndrumarea doamnei Mihaela Burmar, în cadrul cercului de pictură la Palatul Copiilor Galați.

Valentin este înzestrat cu o dorință continuă de perfecționare și de exprimare a valorilor artistice dobândite, afirmă profesoara lui, apreciind totodată capacitatea lui de a se manifesta simultan în mai multe domenii, fără a neglija responsabilitățile școlare. În ultimii ani, Valentin a obținut cele mai multe distincții dintre elevii cercului de pictură, însumând peste 25 de premii la diverse concursuri naționale și internaționale. Din sponsorizarea obținută în cadrul Programului MOL de promovare a talentelor, ediția 2017, el dorește să organizeze expoziții și să experimenteze tehnici noi pentru el, cum ar fi pictura în ulei, linogravura și xilogravura.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Sănătate 2017
enlarge

 

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții