header ro

Partener oficial:

Știri

Marina Băboi, dublă campioană națională

[05-02-2018]

Sprintera născută în Buzău și legitimată în prezent la Steaua București a câștigat proba de 60 metri la campionatele naționale de atletism atât la categoria senioare cât și la tineret.

Citește mai departe...
 
Szőcs Bernadette: campioană europeană Top 16

[05-02-2018]

Sportiva din Târgu Mureș a câștigat Campionatul European de tenis de masă Top 16 organizat la început de februarie în Montreaux, Elveția.

Citește mai departe...
 

Terapiile asistate de animale continuă la Grădinița Malteză

Terapiile asistate de animale continuă la Grădinița Malteză

180203Maltez

[03-02-2018]

Proiectul intitulat Susține-le pașii, derulat de Grădinița Specială Malteză din Cluj în colaborare cu Asociația Dog Assist, a primit finanțare în cadrul Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2017.

În programa de recuperare complexă personajul principal și terapeutul din centrul atenției este veteranul patruped, Bes, care a fost instruit în scop terapeutic de la vârsta de 2 luni pentru a putea veni în ajutorul micilor beneficiari care suferă de deficiențe multiple. Prezența animalului este un factor motivant și o sursă de suport, prin intermediul căruia se obțin beneficii pe plan socio-emoțional și comportamental, iar prin exerciții de kinetoterapie se îmbunătățesc și funcțiile motrice.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Sănătate 2017
enlarge

 

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții