header ro

Partener oficial:

Știri

Teatrul Independent Osonó inițiază un proiect social

[12-10-2018]

ECOUL DIN COLŢ este un Proiect de artă implicativă pe care Teatrul Independent Osonó îl va derula în lunile octombrie şi noiembrie,

Citește mai departe...
 
Succese la Buenos Aires – Program MOL de promovare a talentelor

[11-10-2018]

Mai mulți sportivi susținuți prin Programul MOL de promovare a talentelor, ediția 2018, au evoluat remarcabil în cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret organizate în perioada 6-18 octombrie la Buenos Aires.

Citește mai departe...
 

Terapiile asistate de animale continuă la Grădinița Malteză

Terapiile asistate de animale continuă la Grădinița Malteză

180203Maltez

[03-02-2018]

Proiectul intitulat Susține-le pașii, derulat de Grădinița Specială Malteză din Cluj în colaborare cu Asociația Dog Assist, a primit finanțare în cadrul Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2017.

În programa de recuperare complexă personajul principal și terapeutul din centrul atenției este veteranul patruped, Bes, care a fost instruit în scop terapeutic de la vârsta de 2 luni pentru a putea veni în ajutorul micilor beneficiari care suferă de deficiențe multiple. Prezența animalului este un factor motivant și o sursă de suport, prin intermediul căruia se obțin beneficii pe plan socio-emoțional și comportamental, iar prin exerciții de kinetoterapie se îmbunătățesc și funcțiile motrice.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții