header ro

Partener oficial:

Știri

Teatrul Independent Osonó inițiază un proiect social

[12-10-2018]

ECOUL DIN COLŢ este un Proiect de artă implicativă pe care Teatrul Independent Osonó îl va derula în lunile octombrie şi noiembrie,

Citește mai departe...
 
Succese la Buenos Aires – Program MOL de promovare a talentelor

[11-10-2018]

Mai mulți sportivi susținuți prin Programul MOL de promovare a talentelor, ediția 2018, au evoluat remarcabil în cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret organizate în perioada 6-18 octombrie la Buenos Aires.

Citește mai departe...
 

Alexandra Gherghinoiu

Alexandra Gherghinoiu

171211GherghinoiuAlexandra

[03-02-2017]

Pasionata desenului și picturii, eleva din Corbeni (Argeș) frecventează Cercul de Pictură Culoare și Vis, condus de doamna profesor Elena Stoica.

Tânăra talentată a câștigat în ultimii doi ani premii prestigioase, printre care și două medalii de aur, una de argint și una de bronz la diverse concursuri internaționale organizate în Turcia, un loc III la concursul național Carmen Sylva, și a fost distinsă cu o diplomă de excelență în India. Ea dorește să studieze artă la nivel universitar, și a primit susținere financiară în cadrul Programului MOL de promovare a talentelor ediția 2017 pentru a achiziționa echipament de pictură, având în proiect și deschiderea unei expoziții personale.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții