header ro

Partener oficial:

Știri

Marina Băboi, dublă campioană națională

[05-02-2018]

Sprintera născută în Buzău și legitimată în prezent la Steaua București a câștigat proba de 60 metri la campionatele naționale de atletism atât la categoria senioare cât și la tineret.

Citește mai departe...
 
Szőcs Bernadette: campioană europeană Top 16

[05-02-2018]

Sportiva din Târgu Mureș a câștigat Campionatul European de tenis de masă Top 16 organizat la început de februarie în Montreaux, Elveția.

Citește mai departe...
 

Alexandra Gherghinoiu

Alexandra Gherghinoiu

171211GherghinoiuAlexandra

[03-02-2017]

Pasionata desenului și picturii, eleva din Corbeni (Argeș) frecventează Cercul de Pictură Culoare și Vis, condus de doamna profesor Elena Stoica.

Tânăra talentată a câștigat în ultimii doi ani premii prestigioase, printre care și două medalii de aur, una de argint și una de bronz la diverse concursuri internaționale organizate în Turcia, un loc III la concursul național Carmen Sylva, și a fost distinsă cu o diplomă de excelență în India. Ea dorește să studieze artă la nivel universitar, și a primit susținere financiară în cadrul Programului MOL de promovare a talentelor ediția 2017 pentru a achiziționa echipament de pictură, având în proiect și deschiderea unei expoziții personale.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Sănătate 2017
enlarge

 

Talente 2017
enlarge

 

Mentor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții