header hu

Kiemelt partner:

Hírek

„Egyetlen gyermek sem egyedül a kórházban” – újabb díj az Önkéntesek Országos Gáláján

[2018.12.21]

A bukaresti Gyermekek Szíve Egyesület által megvalósított „Egyetlen gyermek sem egyedül a kórházban” című pályázat 

Bővebben...
 
Jogosítvány a jövőhöz - 2018

[2018.11.27]

A negyedik meghirdetésre 2018. november 27-én került sor.

Bővebben...
 

Kiírás - Tehetségek 2018

Kiírás - Tehetségek 2018

 

MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM
2018. évi, 13-ik kiírás

 

talente-hu-200px

Szervező: A Közösségért Alapítvány

 

Támogató: MOL Romania Petroleum Products

 

A pályázat címe: MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM

 

Pályázhatnak: 2000. január 1. és 2010. december 31. között született romániai általános és középiskolás diákok, diákcsapatok, iskolai egyletek, együttesek, amelyek sport-, illetve művészeti tevékenységüket Romániában fejtik ki.

 

A pályázat benyújtható: 2018. május 17. és június 16. között

 

A támogatás területe: sport és művészet (valamennyi ágazat)

 

A támogatás összértéke: 560.000 lej, amelyből 220.000 lej a sport kategóriában, 200.000 lej a művészeti kategóriában és 140.000 lej a 18 év fölötti korcsoportban

 

Figyelem!

 • csak az időben beküldött, hiánytalan dossziék kerülnek a zsűri elé, nem lesz lehetőség a hiányzó dokumentumok utólagos pótlására;
 • a művészeti pályázatoknak kötelező módon tartalmazniuk kell a pályázó teljesítményét rögzítő fényképeket, illetve audio-, videofelvételeket CD, DVD lemezen vagy más adathordozón;


A Közösségért Alapítvány a MOL Románia támogatásával meghirdeti a MOL Tehetségtámogató program 2018-as, tizenharmadik kiírását, 2000. január 1. és 2010. december 31. között született romániai diákok, diákcsapatok, iskolai sportegyletek, művészeti együttesek számára, akik/amelyek kiemelkedő teljesítményt értek el országos és nemzetközi versenyeken, és szakmai fejlődésük, pályafutásuk folytatása érdekében anyagi támogatásra van szükségük.

 

A támogatás módja:

 

Egy pályázó legtöbb 10.000 lej értékű anyagi támogatást nyerhet:

 1. olyan eszközök beszerzéséhez, amelyek a pályázó sport-, illetve művészeti teljesítménye fokozásához szükségesek (nem fogadunk el tornatermek álló eszközökkel való felszerelésére szolgáló pályázatokat),

  és/vagy

 2. útiköltség-térítéshez annak érdekében, hogy a pályázók országos és nemzetközi versenyekre, kiállításokra, koncertekre, valamint felkészítő táborokba jussanak el.

Érvénytelennek tekintjük a 10.000 lejt meghaladó támogatási igényléseket.

 

A 18 év fölötti korcsoportban meghívásos alapon pályázhatnak azok a fiatalok, akik a program korábbi kiírásaiban már nyertek támogatást.

 

A program részletes bemutatása (tájékoztató, pályázati formanyomtatványok) a www.pentrucomunitate.ro, és a www.molromania.ro honlapon található meg.

 

A pályázati iratcsomónak kötelező módon tartalmaznia kell a következőket:

 1. kitöltött és aláírt pályázati adatlap,
 2. érvényes árajánlat a beszerezni kívánt eszközökről, illetve a tervezett versenyek, edzőtáborok ütemezése, költségvetése,
 3. szülő/gyám kitöltött és aláírt nyilatkozata, amellyel hozzájárul a gyermek(ek) pályázatához,
 4. a tanár/edző támogató nyilatkozata (ajánlólevél),
 5. a pályázó 2017-2018-ban elért eredményei (táblázat és az oklevelek/diplomák másolatai, valamint a versenyek hivatalos honlapjainak az eredményhirdetései). Az oklevelek másolatait a táblázatban feltüntetett sorrendben kell csatolni a táblázathoz.
 6. a művészeti pályázatok esetében kötelező hang vagy képfelvételt rögzítő CD-t, DVD-t vagy más adathordozót mellékelni
 7. újságcikkek, sajtómegjelenések másolatai, ha vannak (előnyt jelentenek).

Érvénytelennek nyilvánítjuk azokat a pályázatokat, amelyek nem tartalmazzák a kért dokumentumokat.

 

Megjegyzés

 1. Egy pályázó csak egy pályázati iratcsomót nyújthat be!
 2. Csoportosan lehet pályázni a csapatsportok esetében (pl. futball, kosárlabda, kézilabda, stb.) vagy csoportosan művelt művészeti ágak esetében (pl. zenekarok, kórus, színjátszócsoportok). Csoportok vagy csapatok pályázatai esetében a csoport vagy csapat eredményei elfogadottak.A karaté (és egyéb harcművészetek) vagy az atlétika egyéni sportnak számít, és egyénileg lehet pályázni (bár ezekben a sportágakban létezik csapatverseny is, a sportot egyénileg űzik). Sporttánc esetében, tekintettel arra, hogy párban művelik, párban lehet pályázni, és a párban megszerzett okleveleket kell csatolni a pályázathoz (az űrlap csoportokra vonatkozó részét kell kitölteni).
 3. A dokumentumok másolatait kérjük beküldeni.
 4. A pályázati dossziét nem szolgáltatjuk vissza.

 

Fontos

 

A dosszié első oldalán a következő adatokat kérjük feltüntetni:

 • a pályázó neve
 • a pályázó képviselőjének a neve, minősége (szülő, vagy gondviselő, gyám)
 • telefonszám
 • elektronikus postacím (e-mail).

Kérjük, a pályázati anyagot lefűzve küldjék el.

 

A dossziét egy példányban a következő címre kérjük elküldeni:
Fundația Pentru Comunitate - A Közösségért Alapítvány, 400603 Kolozsvár/Cluj, The Office C, 1989 December 21. sugárút, 77., I. em. A borítékra írják rá: MOL tehetségtámogató program

 

Beküldési határidő: (a feladási postabélyegző dátuma) 2018. június 16. A késve elküldött vagy hiányos pályázatok nem kerülnek a zsűri elé.

 

A pályázatokat a sportélet és a művészeti élet jeles személyiségeiből alkotott zsűri bírálja el, a pontozás az eddig elért eredmények és a pályázók szociális rászorultsága alapján történik. A nyertesek listáját A Közösségért Alapítvány Kuratóriuma hagyja jóvá. Az Alapítvány a nyerteseket e-mailen vagy postán elküldött levélben értesíti az elért eredményről, majd támogatási szerződést köt velük. A nyertesek azt követően juthatnak a támogatáshoz, hogy aláírták és visszaküldték a szerződést a kért csatolmányokkal.

 

A támogatás összegét az Alapítvány a támogatási szerződésben feltüntetett bankszámlára utalja. Valamennyi nyertes pályázó köteles elszámolni a támogatási összeggel, az elszámolásra vonatkozó részleteket a támogatási szerződés rögzíti.

 

A pályázat eredményeit a www.pentrucomunitate.ro és a www.molromania.ro honlapon tesszük közzé 2018. augusztus 15-ig, a nyerteseket augusztus 30-ig értesítjük írásban.

 

Szóbeli kérdéseikre a 0752-018760-as telefonon válaszolunk munkanapokon 10 és 17 óra között, írásbeli kérdéseiket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen várjuk.

 

Tekintettel a zsűri azon tagjaira, akik nem értenek magyarul, a jelentkezéshez szükséges típusnyomtatványokat csak román nyelven bocsátjuk a pályázók rendelkezésére, és kérjük, hogy román nyelven töltsék ki. A programmal kapcsolatos bármilyen kérdésekre azonban magyar nyelven is válaszolunk a fent említett elérhetőségeken.

 


A program résztvevői a 677/2001-es adatvédelmi törvény értelmében a következő jogokkal rendelkeznek: a tájékozódáshoz való jog (12. cikkely), az adatokhoz való hozzáférési jog (13. cikkely), az adatok módosításának a joga (14. cikkely), az ellenkezés joga (15. cikkely), a bírósághoz való fordulás joga (18. cikkely). E jogok érvényesítése ügyében A Közösségért Alapítványhoz fordulhatnak levélben a 400603 Kolozsvár, The Office C, 1989 December 21. sugárút, 77., I. em. postacímen.

 

A Közösségért Alapítvány garantálja a Program valamennyi résztvevője számára adatai bizalmasságát, a személyi adatokat a résztvevők azonosítása, a nyertesekkel való kapcsolatfelvétel, és a támogatás folyósítása érdekében dolgozza fel, amiként az a Programtájékoztatóban szerepel. A Program résztvevőinek a személyi adatait nem szolgáltatja ki egy harmadik félnek, nem használja fel más célra, és a Program lejártával megsemmisíti azokat.

 


Tájékoztató
Űrlapok
Művészeti zsűri
Sportzsűri
Nyertesek

 

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programok

Jogosítvány a jövőhöz 2018
enlarge

 

Gyógyító 2018
enlarge

 

Tehetségek 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Letöltés

logo FPC 80px

© 2009 A Közösségért Alapítvány | Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználási feltételek