header ro

Partener oficial:

Știri

Program MOL pentru sănătatea copiilor - termen: 12 octombrie

[13-09-2018]

Fundația Pentru Comunitate și MOL România au lansat ediția 2018 a Programului MOL pentru sănătatea copiilor.

Citește mai departe...
 
Program MOL pentru sănătatea copiilor - anunțul ediției a 10-a

[25-08-2018]

Evenimentul va avea loc în data de 11 septembrie 2018, (marți) de la orele 10:00 la Cluj, la Casino Centru de Cultură Urbană, Parcul Central, fn.

Citește mai departe...
 

Atingere terapeutică pentru nou născuți cu stare de sănătate precară

Atingere terapeutică pentru nou născuți cu stare de sănătate precară

180618InimaCopiilor

[18-06-2018]

Proiectul intitulat Niciun copil singur în spital, implementat de Asociația „Inima copiilor”, a avut ca scop creșterea nivelului de dezvoltare și recuperare medicală a copiilor cu afecțiuni grave,

părăsiți sau neînsoțiți de părinți, internați în Sectia de Terapie Intensivă Nou Născuți din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Maria Sklodovska Curie”, prin implementarea unui program de terapie prin atingere terapeutică oferită de voluntari instruiți. Conform celor peste 600 de studii despre atingerea terapeutică în cazul nou-născuților are efecte demonstrate știintific în managementul durerii, stabilizarea ritmului cardiac și a temperaturii, calmarea plânsului, creșterea în greutate, scăderea duratei de spitalizare, creșterea imunității, dezvoltarea creierului. Popularitatea proiectului a depășit cu mult așteptările colaboratorilor Asociației: peste 2500 de voluntari au participat în program, oferind atingere terapeutică bebelușilor în stare gravă de sănătate. Proiectul a fost implementat cu susținere financiară prin Programul MOL pentru sănătatea copiilor, ediția 2017.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Permis pentru viitor 2017
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții