header ro

Partener oficial:

Știri

Andrei Pennazio

[07-03-2019]

Născut în Italia, tânărul artist și-a restabilit reședința în România împreună cu mama sa, iar în prezent urmează cursurile Colegiului de Artă Octav Băncilă, secția de arte plastice.

Citește mai departe...
 
Georgiana Cosmina Spiridon

[07-03-2019]

Eleva Liceului cu Program Sportiv din Iași se antrenează sub îndrumarea domnului Viorel Popovici.

Citește mai departe...
 

Teatrul Independent Osonó inițiază un proiect social

Teatrul Independent Osonó inițiază un proiect social

181012osono

[12-10-2018]

ECOUL DIN COLŢ este un Proiect de artă implicativă pe care Teatrul Independent Osonó îl va derula în lunile octombrie şi noiembrie,

în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Covasna și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita. Proiectul vizează îmbunătățirea percepției de sine în rândul a 40 de tineri instituționalizați din județele Covasna și Harghita, prin implicarea lor în activităţi de creaţie şi comunicare, pe care le includ / conţin 3 arte : Teatru, Film și Fotografie. Sub coordonarea Echipei Proiectului, tinerii se vor implica în derularea unor activităţi şi evenimente culturale, precum expoziții de artă fotografică, spectacole de teatru, procesul de realizare a unui film documentar. Teatrul Independent Osonó a primit finanțare și în ediția 2018 a Programului MOL de promovare a talentelor.

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2018
enlarge

 

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții