header ro

Partener oficial:

Știri

Andrei Pennazio

[07-03-2019]

Născut în Italia, tânărul artist și-a restabilit reședința în România împreună cu mama sa, iar în prezent urmează cursurile Colegiului de Artă Octav Băncilă, secția de arte plastice.

Citește mai departe...
 
Georgiana Cosmina Spiridon

[07-03-2019]

Eleva Liceului cu Program Sportiv din Iași se antrenează sub îndrumarea domnului Viorel Popovici.

Citește mai departe...
 

Sănătate - presa în limba română

Sănătate - presa în limba română

 

logo infomuntenia

Terapie prin stimulare senzorială pentru copiii cu dizabilităti instituţionalizaţi din Călăraşi

infoMuntenia, 27-01-2014

ASOCIATIA PRIN VIATA IMPREUNA a lansat sambata, 25 ianuarie 2014, proiectul „Terapie prin stimulare senzorială pentru copiii cu dizabilităti instituţionalizaţi din Călăraşi”. Proiectul se desfasoara in parteneriat de catre ASOCIATIA PRIN VIATA IMPREUNA si Complexul de Servicii Comunitare pentru Copiii cu Handicap Sever Calarasi din cadrul DGASPC Calarasi, beneficiind de o finanţare din partea MOL România, în valoare de 17.000 lei si se va finaliza in august 2014.

citește articolul


 

 

 

AvenTURA jurnalistică: Cursuri gratuite de jurnalism și fotografie pentru elevi

Târgumureșeanul, 23-01-2014

Asociația K’ARTE anunță debutul primului proiect important din acest an, “AvenTURA jurnalistică”. Proiectul a fost sprijinit de Fundația pentru Comunitate și MOL România prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor. Proiectul îşi propune o abordare multidisciplinară a supraponderalităţii la copil şi adolescent prin intervenţie psihoterapeutică cognitiv-comportamentală asupra copiilor şi ateliere de jurnalism și foto-jurnalism.

citește articolul


 

 

logo radicalonline

“Ferestre către lume”, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a găzduit luni, 27 mai, în holul instituţiei, inaugurarea expoziţiei “Ferestre către lume”.

Atena Gagiu, Radical de Dolj, 28.05.2013

Expoziţia “Ferestre către lume” vernisată, luni, 27 mai, în holul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj a marcat încheierea proiectului “Reabilitarea psiho-socială şi dezvolatarea competenţelor de comunicare prin fototerapie a copiilor cu deficienţe de auz”. Susţinut de Fundaţia pentru Comunitate şi derulat de Asociaţia Culturală “Craiova” în colaborare cu Liceul Tehnologic Special Beethoven, proiectul a avut ca scop oferirea unui cadru în care copiii cu deficienţe de auz să îşi poată depăşi barierele comunicaţionale şi emoţionale şi să îşi dezvolte competenţele artistice.

citește articolul


 

 

logo gazetadesud

Expoziţie de fotografie a elevilor de la „Beethoven“, la ISJ Dolj

Ferestre spre lume

Ana Dănescu, Gazeta de Sud, 27.05.2013

Maria Alexandra Manolache, Dan Laurenţiu Ghindeanu, Ioana Isvăreanu, Mariana Lungu, Lucian Robescu, Diana Toader, Mădălin Catrinoiu, Simona Călin, Daniel Mazilu, Paul Preoteasa sunt cei zece adolescenţi de la Liceul Tehnologic Special „Beethoven“, din Craiova, care au petrecut ultimele trei luni în proiectul „Reabilitarea psiho-socială şi dezvoltarea competenţelor de comunicare prin fototerapie a copiilor cu deficienţe de auz“ susţinut de Fundaţia pentru Comunitate şi MOL România prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor, derulat de Asociaţia Culturală „Craiova“.

citește articolul


 

 

logo gazetadesud

Video

Ferestre spre lume

Gazeta de Sud, 27.05.2013

In cadrul evenimentului de astazi Fundatia Gazeta de Sud a oferit Liceului Beethoven un ghid de fotografie digitala, astfel incat elevii isi vor putea dezvolta cunostintele de fotografie capatate pe parcursul acestui proiect.

la video


 

 

logo bunaziuaiasi

Cabinet multisenzorial modern, la Scoala Speciala Pascani

Catalin MIHAILA, Bună Ziua Iași, 20.05.2013

Saptamana trecuta, Scoala Speciala Pascani a fost gazda a doua cercuri pedagogice. Este vorba despre Cercul Pedagogic al profesorilor de psihopedagogie speciala si al profesorilor educatori cu tema „Metode si tehnici moderne în lucrul cu copilul cu dizabilitati”. La eveniment au fost prezenti profesori din toate unitatile de învatamânt special din judet. Programul a cuprins metode si tehnici moderne de interventie pentru elevii cu CES – exemple de buna practica din scolile europene, metode si tehnici moderne de interventie pentru elevii cu CES dezvoltate de Scoala Gimnaziala Speciala Pascani si altele.

citește articolul


 

 

logo bittv

Video

Noi metode de învăţare pentru elevii de la Şcoala Specială

bit TV, Pașcani, 20.05.2013

Astazi la Scoala Speciala din Pascani, in prezenta a zeci de profesori din toate unitățile de învățământ special din județ, a fost inaugurat Cabinetul de stimulare multisenzoriala, realizat in cadrul proiectului “Simt si zambesc ca voi” finantat de MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate.

la video


 

 

logo ziarulorizont nou

Noi metode de învăţare pentru elevii de la Şcoala Specială

Dana Ursuleasa, ziarulorizont.info, 17.05.2013

Astazi, 17 mai la Scoala Speciala din Pascani, in prezenta a zeci de profesori din toate unitățile de învățământ special din județ, a fost inaugurat Cabinetul de stimulare multisenzoriala, realizat in cadrul proiectului “Simt si zambesc ca voi” finantat de MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate.

citește articolul


 

 

logo newspascani

Școala Specială dispune, începând de astăzi, de unul din cele mai moderne cabinete din țară, pentru copii cu nevoi speciale!

Alexandru Nemţanu, newspascani.com, 17.05.2013

Astăzi, Școala Specială Pașcani, a fost gazda a două cercuri pedagogice, în cadrul cărora a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne cabinete multisenzoriale din țară.

citește articolul


 

 

logo gazetadesud

Copiii de la „Beethoven“ şi-au descoperit pasiunea pentru fotografie

Ana Dănescu, Gazeta de Sud, 27.04.2013

Zece adolescenţi au fost aleşi să participe la proiectul „Reabilitarea psiho-socială şi dezvoltarea competenţelor de comunicare prin fototerapie a copiilor cu deficienţe de auz“, susţinut de Fundaţia pentru Comunitate şi MOL România prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor şi derulat de Asociaţia Culturală „Craiova“, în colaborare cu Liceul Tehnologic Special „Beethoven“, şi au avut parte de patru luni de altfel de terapie.

citește articolul


 

 

logo stiriong

FSC lanseaza proiectul Arta pentru toti copiii

stiriong.ro, 31.01.2013

Incepand cu luna ianuarie Fundatia de Sprijin Comunitar a initiat un nou proiect destinat cresterii calitatii vietii copiilor cu handicap din judetul Bacau prin oferirea de servicii de art-terapie in 4 comunitati din mediul rural si crearea unui Centru de resurse in art-terapie pentru specialistii din judet. Proiectul Arta pentru toti copiii se va derula pana in luna iunie 2013 in comunele Dealu Morii, Colonesti, Motoseni si Margineni si este finantat prin Programul MOL pentru Sanatatea Copiilor al Fundatiei pentru Comunitate.

citește articolul


 

 

logo laobiect

Artă pentru toţi copiii, alături de FSC

LaObiect, 30.01.2013

Atelier pentru copii Chipuri Vesele Artă pentru toţi copiii, alături de FSC Începând cu luna ianuarie a acestui an, Fundaţia de Sprijin Comunitar a iniţiat un nou proiect destinat creşterii calităţii vieţii copiilor cu handicap din judeţul Bacău, prin oferirea de servicii de art-terapie în 4 comunităţi din mediul rural şi crearea unui Centru de resurse în art-terapie pentru specialiştii din judeţ.

citește articolul


 

 

logo bunaziuaiasi

Proiect nou pentru elevii de la Scoala Speciala

Catalin MIHAILA, bzi.ro, 30.01.2013

Scoala Speciala Gimnaziala Pascani, în parteneriat cu Fundatia Vatra Pascanilor, anunta lansarea unui nou proiect „Simt si zambesc ca voi”, cofinantat prin Programul MOL pentru Sanatatea Copiilor (editia 2012), si derulat de Fundatia pentru Comunitate si MOL România.

citește articolul


 

 

logo bacaulive

Arta pentru toti copiii

bacaulive.ro, 30.01.2013

Incepand cu luna ianuarie Fundatia de Sprijin Comunitar a initiat un nou proiect destinat cresterii calitatii vietii copiilor cu handicap din judetul Bacau prin oferirea de servicii de art-terapie in 4 comunitati din mediul rural si crearea unui Centru de resurse in art-terapie pentru specialistii din judet. Proiectul "Arta pentru toti copiii" se va derula pana in luna iunie 2013 in comunele Dealu Morii, Colonesti, Motoseni si Margineni si este finantat prin Programul MOL pentru Sanatatea Copiilor al Fundatiei pentru Comunitate.

citește articolul


 

 

logo ziaruldepascani

Proiect pentru recuperarea, dezvoltarea personala si integrarea sociala a copiilor cu deficiente severe si asociate

Petrica FLOREA, Ziarul de Pașcani, 29.01.2013

Școala Specială Gimnazială Pașcani în parteneriat cu Fundația Vatra Pașcanilor anunţă lansarea unui nou proiect „Simt și zâmbesc ca voi”, cofinanțat prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor (ediţia 2012) derulat  de Fundaţia pentru Comunitate şi MOL România.

citește articolul


 

 

logo ziarulorizont nou

Terapie prin călărit la Şcoala Specială Paşcani

ORIZONT.INFO & BIT TV, 29.01.2013

“Simt si zambesc ca voi” este cel mai nou proiect lansat de Scoala Speciala Pascani in parteneriat cu Fundatia Vatra Pascanilor. Scopul proiectului vizează recuperarea, dezvoltarea personală și integrarea socială a copiilor cu deficiențe severe și asociate, dar si a copiilor cu deficiențe mintale moderate și ușoare prin abordarea de noi tehnici terapeutice moderne.

citește articolul


 

 

logo newspascani

„Simt și zâmbesc ca voi”

newspascani.com, 29.01.2013

Școala Specială Gimnazială Pașcani în parteneriat cu Fundația Vatra Pașcanilor anunţă lansarea unui nou proiect „Simt și zâmbesc ca voi”, cofinanțat prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor (ediţia 2012) derulat  de Fundaţia pentru Comunitate şi MOL România.

citește articolul


 

 

logo infopresspascani

Proiect nou la Scoala Speciala Gimnaziala Pascani

Info Press Pascani, 29.01.2013

Școala Specială Gimnazială Pașcani în parteneriat cu Fundația Vatra Pașcanilor anunţă lansarea unui nou proiect „Simt și zâmbesc ca voi”, cofinanțat prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor (ediţia 2012) derulat  de Fundaţia pentru Comunitate şi MOL România.

citește articolul


 

 

logo iasiciteste

Proiect pentru recuperarea, dezvoltarea personala si integrarea sociala a copiilor cu deficiente severe si asociate

iasiciteste.ro, 29.01.2013

Școala Specială Gimnazială Pașcani în parteneriat cu Fundația Vatra Pașcanilor anunţă lansarea unui nou proiect „Simt și zâmbesc ca voi”, cofinanțat prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor (ediţia 2012) derulat  de Fundaţia pentru Comunitate şi MOL România.

citește articolul


 

 

logo bihon

Proiect de artterapie, finantat de MOL

BIHOR ONLINE, 29.01.2013

Un proiect propus de Fundaţia Hospice Emanuel a fost selectat pentru finanţare de către Mol România, în urma unui concurs de proiecte organizat de Fundaţia pentru Comunitate.

citește articolul


 


Pagina 1 din 3

facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2018
enlarge

 

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții