header ro

Partener oficial:

Știri

Andrei Pennazio

[07-03-2019]

Născut în Italia, tânărul artist și-a restabilit reședința în România împreună cu mama sa, iar în prezent urmează cursurile Colegiului de Artă Octav Băncilă, secția de arte plastice.

Citește mai departe...
 
Georgiana Cosmina Spiridon

[07-03-2019]

Eleva Liceului cu Program Sportiv din Iași se antrenează sub îndrumarea domnului Viorel Popovici.

Citește mai departe...
 

Talente - presa în limba română

Talente - presa în limba română

 

logo faclia

Theodore Mihai Mezei – premiat la Paris

Mihaela BOCU, Ziarul Făclia, 21.05.2013.

Despre talentul şi performanţele foarte tînărului pianist clujean Theodore Mihai Mezei am mai scris şi, trebuie să recunoaştem, aşteptările nu ne-au fost înşelate. După Premiul I obţinut la Concursul internaţional de pian de la Nisa, la finele anului 2011, urmat de nenumărate alte premii I la concursuri naţionale şi internaţionale între care şi cel de la Roma, din mai 2012, Theodore Mihai Mezei, tînărul pianist clujean în vîrstă de numai 9 ani – elev în clasa a III-a la Liceul de Muzică “Sigismund Toduţă’’, clasa prof. Mara Pop –, după doar doi ani şi jumătate de la prima lecţie de pian şi apariţie pe scenă, primeşte un extraordinar Premiu I la cea de a XXIV-a ediţie a Concursului Internaţional Flame, desfăşurat la Paris.

citește articolul


 

 

logo saptamanainoltenia

Tineri artişti români, prezenţi la Art Market Budapesta

Marius JIANU

Săptămâna în Oltenia, 09.11.2012.

Lucrările a doi tineri artişti din România, sponsorizaţi de mai multe ori prin programul MOL de promovare a talentelor “Pot ajuta?”, sunt expuse în perioada 8-11 noiembrie la Târgul Internaţional de Artă Contemporană Art Market Budapesta 2012. Programul de promovare a talentelor „Pot ajuta?” a fost lansat de MOL România şi Fundaţia pentru Comunitate, o organizaţie non-profit înfiinţată în 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoaşterea, solidaritatea şi valorile comunităţii.

citește articolul


 

 Green Report

„MOL-Pot ajuta?” sprijina 139 de tineri

Mihaela Pavnutescu

Green-Report, 10.08.2012.

MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au finalizat evaluarea candidaturilor depuse in cadrul editiei din acest an a programului „MOL-Pot ajuta?”. 139 de tineri talentati in domeniul artistic si in cel sportiv vor primi sponsorizari in valoare totala de 290.000 de lei pentru dezvoltarea si continuarea carierei.

 citeşte articolul


 

 

 

Monitorul de Vrancea

Sponsorizare pentru tinere talente

Laura Breana

Monitorul de Vrancea, 14.06.2012.

Fundaţia pentru Comunitate, în colaborare cu MOL România, anunţă ediţia 2012 a programului „Pot ajuta?” – MOL – Program de promovare a talentelor, la care se pot înscrie elevi născuţi între anii 1994 şi 2004 inclusiv, şi echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la şcoli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârsta sus menţionată, care au obţinut rezultate foarte bune la concursuri naţionale şi internaţionale în domeniul sportiv sau artistic şi au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea şi continuarea carierei.

 citeşte articolul


 

 
facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2018
enlarge

 

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții