header ro

Partener oficial:

Știri

Andrei Pennazio

[07-03-2019]

Născut în Italia, tânărul artist și-a restabilit reședința în România împreună cu mama sa, iar în prezent urmează cursurile Colegiului de Artă Octav Băncilă, secția de arte plastice.

Citește mai departe...
 
Georgiana Cosmina Spiridon

[07-03-2019]

Eleva Liceului cu Program Sportiv din Iași se antrenează sub îndrumarea domnului Viorel Popovici.

Citește mai departe...
 

Sănătate - presa în limba maghiară

Sănătate - presa în limba maghiară

 logo FPC 80px

Video

Lóháton mindenki egyenlő / Pe cai toţi suntem egali - 2013

2013.05.22.

A Közösségért Alapítvány és a MOL Románia Gyermekgyógyító Programjának támogatásával idén harmadik alkalommal szervezte meg a Hip-Tep Egyesület a Lóháton mindenki egyenlő nevű rendezvényt, a lőrincrévi lovasterápiás központban. A nap során a fogyatékkal élő gyerekek lovaglással, ügyességi feladatokkal majd gyógypedagógiai lovastornával is bemutatkoztak.

la video


 

 

logo erdelyifigyelo

Video

A HIP-TEP Lovasterápiás Egyesület - Gyógyító földi mennyország

Erdélyi Figyelő, 2013.05.20.

Az arab világban közszájon forog a mondás, miszerint a földi menyországot a lovak nyergében lehet megtalálni. A nemes állat testbeszéde, szemének emberi fénye legalább olyan felemelő az elesett és hitét vesztett ember számára, mint maga a lovaglás, melyben eggyé válik a két melegvérű test. Innen már csak egy lépés -- talán csak egy rövid galopp kellett ahhoz, hogy a lovakat illetve a lovaglást a gyógyászat is felfedezze.

la video


 

 

logo gyergyotv

Video

Hóvirág Néptáncegyüttes

Gyergyó TV, 2013.05.08.

la video


 

 

logo erdelyma

Tánctábor Lókodon

Pupák Felméri Zsuzsa, caritas-ab.ro, Erdély.ma, 2013.05.08.

A Gyulafehérvári Caritas Esély Programjának sérült gyermekei és a Hóvirág Néptáncegyütes táncosai, május 1 és 5 között, tánctá- borban vehettek részt Lókodon, a MOL és a Közösségért Alapít- vány „Gyermeksegítő” Programjának köszönhetően.

citește articolul


 

 

logo szabadsag

Terápia hátrányos helyzetű gyermekeknek az Életfánál

Sándor Boglárka-Ágnes, Szabadság, 2013.01.26.

Hátrányos helyzetű családok gyermekei számára kínál terápiás foglalkozást, felzárkóztatást új szociális programjával az Életfa Családsegítő Egyesület, a Közösségért Alapítvány és a MOL Románia Gyermekgyógyító Programja támogatásával. A programról annak koordinátora, egyben az egyesület elnöke, Deme Ilona pszichológus számolt be lapunknak.

citeşte articolul


 

 

logo kolozsvariradio hu

Ayres terápia és gyermekpszichodráma (Hangoló)

Kolozsvári Rádió, 2013.01.25.

Új szociális programot indít az Életfa Családsegítő Egyesület Kolozsváron, amely elsősorban a különböző problémákkal küszködő gyermekeknek nyújt segítséget gyermekpszichodráma és az Ayres terápia révén. Deme Ilona, az Életfa Családsegítő Egyesület elnöke volt a Hangoló vendége.

citeşte articolul


 

 

logo starradio

Majdnem 20 civil szervezetet támogat a MOL Románia

starradio.ro, 2012.12.07.

Megvannak az idei MOL Gyermekgyógyító Program nyertes szervezetei. A MOL Románia 2013 folyamán, a program negyedik kiírása keretében 19 egyesület és civil szervezet projektjeit fogja támogatni, melyeknek célja több mint ezer olyan gyermeken segíteni, akik fogyatékkal élnek, krónikus betegségben szenvednek, vagy súlyos betegség után lábadoznak.

citeşte articolul


 

 

logo transindex

Megvannak az idei MOL Gyermekgyógyító Program nyertes szervezetei

Transindex.ro, 2012.12.06.

A MOL Románia 2013 folyamán, a MOL Gyermekgyógyító program negyedik kiírása keretében 19 egyesület és civil szervezet projektjeit fogja támogatni, melyeknek célja több mint ezer olyan gyermeken segíteni, akik fogyatékkal élnek, krónikus betegségben szenvednek, vagy súlyos betegség után lábadoznak.

citeşte articolul


 

 

Krónika

5600 sérült és fogyatékos gyermek terápiáját segíti a MOL Gyermekgyógyító programja

Krónika, 2012.10.08.

A Közösségért Alapítvány és a MOL Románia negyedik alkalommal hirdette meg Gyermekgyógyító programját olyan civil szervezetek számára, amelyek krónikus betegségekben szenvedő, fogyatékkal élő, vagy hosszas kórházi kezelés után lábadozó gyermekek élményterápiás vagy művészeti terápiás kezelésével foglalkoznak.

citeşte articolul


 

 

erdély.ma

Ismét indul a MOL Gyermekgyógyító Program

Erdély.ma, 2012.10.08.

A Közösségért Alapítvány és a MOL Románia pályázatot hirdet élmény- és művészetterápiás programok támogatására krónikus betegségben szenvedő vagy súlyos betegségből lábadozó gyerekek pszicho-szociális rehabilitációja érdekében.

citeşte articolul


 

 

Székely Hírmondó

Tánccal a túlsúlyosság ellen

Elindult a Bóbita Egyesület legújabb programja

Székely Hírmondó, 2012.03.30.

Élj egészségesen, érezd azt a ritmust, amit bárhol eltáncolnál, mert az érték benned van – hirdeti a Bóbita Egyesület, amely március 28-ával elindította legújabb nagyszabású projektjét, amely elsősorban súlyproblémákkal küszködő gyerekeknek szól.

citeşte articolul


 
facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2018
enlarge

 

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții