header ro

Partener oficial:

Știri

Andrei Pennazio

[07-03-2019]

Născut în Italia, tânărul artist și-a restabilit reședința în România împreună cu mama sa, iar în prezent urmează cursurile Colegiului de Artă Octav Băncilă, secția de arte plastice.

Citește mai departe...
 
Georgiana Cosmina Spiridon

[07-03-2019]

Eleva Liceului cu Program Sportiv din Iași se antrenează sub îndrumarea domnului Viorel Popovici.

Citește mai departe...
 

Programe actuale

PERMIS PENTRU VIITOR
EDIȚIA 2018

 

permis-ro-200px

 

Organizator: Fundația Pentru Comunitate


Sponsor: MOL Romania Petroleum Products


Titlul concursului: PERMIS PENTRU VIITOR!

 

Pot participa: tineri din medii defavorizate, elevi sau absolvenți de liceu, școli profesionale sau școală generală care au fost născuți între 1 ianuarie 1994 și 1 septembrie 2001 inclusiv.


Atenție!

  • Vârsta minimă pentru înscrierea la școala de șoferi în cazul categoriei C/CE este de 21 ani  
  • Vârsta minimă pentru înscrierea la școala de șoferi în cazul categoriei D/DE este de 24 ani.

 

Perioada de depunere a solicitărilor: 27 noiembrie 2018 – 25 ianuarie 2019

 

Domeniul sponsorizării: Cheltuieli de calificare – acoperirea integrală sau parțială a costurilor obținerii permisului de conducere categoria B, C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie, și acoperirea integrală sau parțială a cheltuielilor aferente obținerii certificatului de competență profesională (atestat) pentru categoria C, CE, D sau DE.

 

Formulare:

Format Word Format PDF
Formular de înscriere word logo pdf logo
Declarația părintelui word logo pdf logo
Declarație de susținere word logo pdf logo

 

Anunț
Câștigători 
 

PROGRAM MOL PENTRU SĂNĂTATEA COPIILOR 
EDIȚIA 2018

 

sanatate-ro-200px

 

Fundația Pentru Comunitate și MOL România au lansat ediția 2018 a Programului MOL pentru sănătatea copiilor.

 

Prin acest program pot obţine sprijin financiar organizaţii non-profit care derulează proiecte de terapie emoţională sau terapie prin artă pentru copii cu vârste sub 18 ani care suferă de boli cronice, sunt afectaţi de dizabilităţi, sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave.

 

O astfel de organizaţie poate să beneficieze de o sumă de maxim 25.000 lei, în formă de prefinanţare, pentru un proiect ce urmează a fi implementat în perioada decembrie 2018 – august 2019. Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare este 12 octombrie 2018.

 

Cuantumul total al sponsorizărilor este de 400.000 lei. Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro până la data de 30 noiembrie 2018.

Detalii, formulare: www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro.

 

Detalii, formulare: www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro.

 

Anunț
 Întrebări frecv.
Câștigători

Formulare:

Aplicare
Raport
Tabel cheltuieli
 

 

PROGRAM MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR
EDIȚIA a 13-a, 2018

talente-ro-200px

Organizator: Fundația Pentru Comunitate


Sponsor: MOL Romania Petroleum Products


Titlul concursului: PROGRAM MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR

 

Pot participa: elevi născuți între 1 ianuarie 2000 și 31 decembrie 2010, sau orice echipă de sport sau ansamblu artistic, compus din elevi din categoria de vârstă sus menționată, care își desfășoară actitivatea sportivă, respectiv cea artistică în România. 

 

Perioada de depunere a solicitărilor: 17 mai 2018 – 16 iunie 2018

 

Domeniul sponsorizării: Sport și Artă (toate domeniile)

 

Volumul total al sponsorizărilor: 560.000 lei, din care 220.000 lei în domeniul sporturilor, 200.000 lei în domeniul artelor și 140.000 lei pentru categoria de vârstă de peste 18 ani.

 

Atenție!

  • doar dosarele complete trimise în termen vor ajunge în fața juriului, nu se acordă posibilitatea completării ulterioare al dosarului de solicitare;
  • dosarele de solicitare din domeniul artelor trebuie să conțină în mod obligatoriu materiale care să documenteze performanța solicitantului: fotografii, înregistrări audio-video pe suport de CD, DVD sau USB stick;

 

Fundația Pentru Comunitate în colaborare cu MOL România anunță ediția a 13-a, 2018 al PROGRAMULUI MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR, la care se pot înscrie elevi născuți între anii 2000 și 2010 inclusiv, și echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la școli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârstă sus menționată, care au obținut rezultate foarte bune la concursuri naționale și internaționale în domeniul sportiv sau artistic și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei.

 

Anunţ
Ghid
Formulare
Câștigători
Juriu arte
Juriu sport
 
 

PREMIUL MENTOR PENTRU EXCELENŢĂ ÎN EDUCAŢIE 
– 2018 –

 

MENTOR-RO

  • Cunoașteți un profesor bine pregătit profesional, devotat, entuziast, care a susținut pregătirea școlară a copilului dumneavoastră, organizând cercuri de specialitate, susținându-l la concursuri, dându-i sfaturi utile pentru dezvoltarea talentului său?
  • Cunoașteți un antrenor, care a descoperit talentul copilului dumneavoastră și care l-a ajutat să-şi dezvolte aptitudinile în domeniul sportiv cel mai potrivit pentru el?
  • Vă mai amintiți un profesor, care v-a lansat în carieră și la care v-ați putut întoarce oricând pentru sfaturi și sprijin profesional?

 

Ajutați-ne să-i găsim pe cei mai buni dintre acești profesori, antrenori, mentori!

 

Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.


Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

 
Anunţ
Formular
 
facebookwww.youtube.com/user/akozossegert

Programe

Permis pentru viitor 2018
enlarge

 

Sănătate 2018
enlarge

 

Talente 2018
enlarge

 

Mentor 2018
enlarge

 

Descărcare

logo FPC 80px

© 2009 Fundația Pentru Comunitate | Protecția datelor | Termeni și condiții