Am lansat ediția a 12-a, 2020, a Programului MOL pentru sănătatea copiilor

Sanatate 2020.jpg

2 noiembrie 2020, Cluj – MOL România și Fundația Pentru Comunitate anunță începerea celei de-a 12-a ediții a Programului MOL pentru sănătatea copiilor, destinat organizațiilor non-guvernamentale care derulează proiecte de terapie emoțională sau intervenții psihosociale pentru copiii cu nevoi speciale sau cei cu boli cronice.  

Asigurăm o informare permanentă pe toată perioada de înscriere a proiectelor și recomandăm celor interesați să ne contacteze cu încredere. Informațiile despre proiectele implementate cu succes, despre soluțiile noi găsite de beneficiarii anteriori, precum și răspunsurile date de ei la provocările recente pot fi de folos atât în procesul întocmirii unui proiect, cât și în derularea proiectului.

La ediția din acest an a Programului MOL pentru Sănătatea Copiilor sunt disponibile fonduri totale de 400.000 de lei. Suma maximă care poate fi accesată pentru finanțarea unui proiect este de 25.000 de lei. ONG-urile interesate pot formula online o solicitare de finanțare până la data de  2 decembrie. Înscrierea se face online pe site-ul Fundației Pentru Comunitate www.pentrucomunitate.ro, prin crearea unui cont personal.

Prezentările organizațiilor finanțate în ediția 2019 pot fi vizionate aici.