Program MOL de promovare a talentelor

Prezentarea programului

Programul este organizat anual de Fundația Pentru Comunitate din fondurile puse la dispoziție de către compania MOL România. Prin acest program oferim sprijin financiar copiilor și tinerilor talentați în sport și artă, care au obținut rezultate foarte bune la concursuri naționale și internaționale în domeniul sportiv sau artistic și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru achiziționare de materiale, echipament sau pentru acoperirea cheltuielilor de transport în vederea participării la concursuri, cantonamente, festivaluri sau alte evenimente de profil.

program de promovare a talentelor

Program actual

Prezentarea programului
Fundația Pentru Comunitate în colaborare cu MOL România anunță ediția a 15-a, 2020 al PROGRAMULUI MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR, la care se pot înscrie elevi născuți între anii 2002 și 2012 inclusiv, și echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la școli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârstă sus menționată, care au obținut rezultate foarte bune la concursuri naționale și internaționale în domeniul sportiv sau artistic și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei.
Afiș Talente 2020 RO

Juriul de arte

Márkos Albert
Márkos Albert

Violonist, concertmaestrul Filarmonicii Transilvania din Cluj – președinte.

 Miriam Cuibus
Miriam Cuibus

Actriță al Teatrului Național Cluj, lector al Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Timotei Nădășan
Timotei Nădășan

Grafician, director al revistei de artă contemporană IDEA.

Nelida Nedelcuț
Nelida Nedelcuț

Profesor universitar, prorector al Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj.

Erich Türk
Erich Türk

Organist, lector al Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj.

Juriul de sport

Violeta Szekely
Violeta Beclea-Szekely

Campioană europeană, vicecampioană mondială, vicecampioană olimpică la atletism, doctor în sport, director al departamentului de marketing si comunicare din cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român – președinte.

Laura Badea
Laura Cârlescu Badea

Campioană olimpică și mondială la scrimă.

Octavian Amzulescu
Octavian Amzulescu

Președintele Federației Române de Karate WKF.

Nicolae Viorel Ciobanu
Nicolae Viorel Ciobanu

Nicolae Viorel Ciobanu este antrenor de înot la CS Dacia Mioveni 2012 și CSM Pitești.