Sînziana Mircea

După finalizarea studiilor liceale la Colegiul Național de Muzică George Enescu din București, tânăra pianistă și-a urmat studiile universitare în Köln, finalizându-le cu notă maximă.
Sinziana Mircea

În continuare ea a beneficiat de o bursă integrală din partea Steinway & Sons la Guildhall School of Music and Drama, fiind susținută astfel în finalizarea studiilor de masterat. În 2017 Sînziana a devenit „Young Steinway Artist”, distincție acordată de Steinway & Sons celor mai promițători tineri pianiști la nivel mondial.

A debutat la vârsta de 7 ani în Ateneul Român, apoi a evoluat pe mari scene europene (Suedia, Norvegia, Polonia) încă la o vârstă fragedă. A concertat în faimosul Carnegie Hall din New York (2016), având turnee și în China, iar în prezent în Japonia. În cadrul turneului Internațional Stradivarius în 2017 a cântat alături de celebrul violonist Alexandru Tomescu.

A înregistrat două CD-uri (Nihil Sine Deo – 2016, Unending Love – A Sound Poem – 2017), iar în 2018 a fondat în București școala de muzică MuseArt Academy. Sînziana Mircea a obținut finanțare în cadrul Programului MOL de promovare a talentelor în 2009 și 2018.