Alexandra Pandelea kamionsofőr!

pandelea

Alexandra a Jogosítvány a jövőhöz 2018-as kiírásában kapott támogatást, először a B kategóriás hajtási engedély megszerzéséhez. A vizsgákat sikeresen letette, majd úgy döntött, megpróbálja a tehergépkocsi - C kategória - megszerzését. Komoly munkával 2022-ben sikerre vitte ezt a kezdeményezést is, ma a C, CE kategóriákra is van jogosítványa. 

"Az iskola tovább tartott, mint elsőre gondoltam volna, de végül sikerült elérnem azt, amire vágytam. Nemrég megszereztem a pályaalkalmassági igazolványt is, jelenleg várom, hogy kézhez vehessem a dokumentumokat. Ha Isten is megsegít, szeptembertől kamionsofőrként fogok dolgozni. Nagyon köszönöm a támogatást, a gondoskodást, a bizalmat, a bátorításokat. Soha nem fogom elfelejteni, amit Önök tettek értem. Mikor senki nem volt mellettem, Önök egyedül bátorítottak, hogy induljak el ebbe az irányba. Ha útjaink nem kereszteződnek, én ma nem tartanék itt. Mindig szeretettel fogok gondolni Önökre."

Nagy öröm számunkra Alexandra sikere, szeretnénk, ha minden fiatal, aki a programunkban kap egy esélyt, ehhez hasonló komolyságról, kitartásról és elhivatottságról tenne tanúbizonyságot. Gratulálunk!