Díj a mentoroknak

Bélyegkép

A Közösségért Alapítvány Mentor Díjat alapított a tehetségek támogatóinak. Az egyenként 8000 RON értékű díjat olyan edzők, tanárok, pedagógusok kaphatják, akik fiatal tehetségeket fedeztek fel, akik áldozatvállalása, munkája nagyban hozzájárult egy-egy fiatal képességeinek a kibontakozásához, akik tudásuk továbbadásával több generáció tehetségeit segítették kiemelkedő eredményekhez, akik azonban a háttérben maradtak, akik munkája sem erkölcsileg, sem anyagilag nem kapta meg a megfelelő elismerést.

A díjat először 2011 februárjában ítélik oda, a jelöltek közül A Közösségért Alapítvány Kuratóriuma választja ki a díjazottakat. A program anyagi fedezetét a MOL Románia biztosítja. 

„Azért választottuk ezt a pillanatot a program meghirdetésére, mert ebben az időszakban mind a fiatal tehetségek, mind az edzőik, tanáraik gyakran kattintanak rá a honlapunkra, a Segíthetek? Tehetségtámogató Program nyerteseit keresvén. Így az információ biztosan célba ér” - nyilatkozta Gazda Árpád, az alapítvány elnöke.