Felelősségvállalás az új vezetés alatt is

Bélyegkép

„A MOL Románia az egyre nehezebb gazdasági helyzetben is ragaszkodik hozzá, hogy támogassa azokat a társadalmi felelősségvállalási programokat, amelyek az évek során a nevéhez kapcsolódtak” - nyilatkozta Ferencz Szabolcs, a MOL Románia újonnan kinevezett ügyvezető igazgatója.

Ferencz Szabolcs január elsején Szalay Zsolttól vette át a társaság romániai leányvállalata vezetését. A Temesváron született, majd Németországban és Magyarországon tanult közgazdász hét éve áll a MOL szolgálatában, korábban az olajipari társaság kommunikációs igazgatói tisztségét töltötte be, és a társasági kommunikáció mellett a több országot átfogó felelősségvállalási programokért is felelt.
A MOL Románia 2010-re újabb szerződést kötött A Közösségért Alapítvánnyal. Ebben az alapítvány vállalta, hogy a rendelkezésére bocsátott alapokból kulturális, oktatási, szociális, szabadidős és sportrendezvényekhez nyújt anyagi támogatást. Különös figyelmet fordít a tehetséges, vagy betegségben szenvedő gyermekek támogatására, a közép-kelet-európai népek együttműködésére.