Harmadával több pályázat

Minden korábbinál nagyobb érdeklődés övezi a MOL Gyermekgyógyító Program 2011-es kiírását. A támogatási programot szervező Közösségért Alapítvány 99 pályázatot iktatott az ország 25 megyéjéből és a fővárosból. A benyújtott projektek száma alapján 33 százalékos a növekedés a 2010-es kiíráshoz képest. A legtöbb pályázat Bukarestből, valamint Kolozs, Hargita, Konstanca, Brassó, Maros, Bákó és Iasi megyéből érkezett.

Thumbnail

A pályázatok ragsorát szakértői zsűri állítja fel, melynek tagjai: Violeta Stan temesvári gyermek-neuropszichiáter, a Temesvári Orvosi Egyetem tanára (elnök), Mugur Ciumăgeanu, a Román Közösségi Pszichiátriai Egyesület alelnöke, Roxana Morun, televíziós szerkesztő, TVR – Temesvári stúdió, Katie Rizvi, a Little People egyesület és a rákot legyőző tinédzserek „Temerarii” közösségének az alapítója és Tar Gyöngyi, a Hargita megyei Közegészségügyi Igazgatóság ügyvezető igazgatója. A támogatottak listáját A Közösségért Alapítvány kuratóriuma hagyja jóvá. 

A program szervezői november 30-áig teszik közzé a nyertesek listáját a www.pentrucomunitate.ro és a www.molromania.ro honlapokon.