Labdát mindenkinek

A Közösségért Alapítvány és a MOL Románia több mint 1300 futball- és kosárlabdát oszt ki karácsonyi ajándékként mindazoknak akik a Segíthetek? – MOL – Tehetségtámogató Programra vagy a MOL Gyermekgyógyító Programra pályázatot nyújtottak be. Azok is részesülnek az ajándékban, akik támogatást nyertek, és azok is, akik nem kerültek a nyertesek közé.

„A MOL Románia 2010-ben a nehéz gazdasági körülmények ellenére is több pénzt fordított a társadalmi felelősségvállalási programjaira, mint egy évvel korábban. Megnőtt ugyanakkor a pályázók száma is. Ezért gondoltuk, hogy Karácsonykor azoknak is kedveskedünk, akik nem nyertek az általunk finanszírozott pályázatokon” - nyilatkozta Ferencz Szabolcs, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.  

A pályázók karácsonykor egy levelet kapnak, amelyben arra kérik őket, pontosítsák, milyen címre lehet küldeni a labdát, labdákat tartalmazó csomagot. „Nagyon sok bosszúságunk származott az elmúlt évben abból, hogy a leveleink egy részét visszahozta a postás a feladóhoz. Úgy döntöttünk hát, hogy a labdát, labdákat tartalmazó csomagokat csak ellenőrzött címre küldjük” - magyarázta az alapítvány elnöke. 

A 2010-es év pályázóit arra kérik, január 5-ig e-mailen vagy levélben közöljék azt a címet, amelyiken biztosan célba jut az ajándékcsomag.