Asociația Mișcare de Tabără Yuppi a fost înființată în 2011, a organizat până în prezent peste 25 de tabere, în mod gratuit, de care au benefiaciat peste 1100 de copii cu diabet, artrită juvenilă, lupus, boala celiacă sau cancer, precum ș
24 noiembrie 2022, Cluj-Napoca – MOL România și Fundația Pentru Comunitate dau startul înscrierilor pentru cea de-a 8-a ediție a programului „Permis pentru viitor”, prin intermediul căruia tinerii din medii defavorizate pot primi sprijin financiar pentru a urma cursurile școlii de șoferi.
MOL România și Fundația Pentru Comunitate dau startul înscrierilor pentru concursul de proiecte din cadrul celei de-a 14-a ediții a Programului MOL pentru sănătatea copiilor, destinat organizațiilor non-guvernamentale care derulează proiecte de terapie emoțională și intervenții psihosociale pentr
Este o mare bucurie că mulți dintre beneficiarii programului Permis pentru viitor evoluează bine, și mulți dintre ei au reușit să obțină permisul de conducere. Ultimul succes aparține Cristinăi Axinte din Liești, Galați, care acum deține dreptul de a conduce autovehicule categoria B.
Documentație bazată pe norme internaționale realizată de echipa Erika Weisz - Asociația HorsEmotion din Timișoara, Anca Bîlbă - Asociația Hipoterapia din București și Csilla Balogh - Asociația Hip-Tep din Aiud, cei mai buni hipoterapeuți din țară.
Programul MOL pentru sănătatea copiilor, ediția a 14-a, 2022, va fi anunțată în București pe data de 22 septembrie 2022. Locație: Locație: Fundația Pentru Tineret a Municipiului București, Calea Șerban Vodă nr. 213 – 217.
Cunoașteți un profesor bine pregătit profesional, devotat, entuziast, care a susținut pregătirea școlară a copilului dumneavoastră, organizând cercuri de specialitate, susținându-l la concursuri, dându-i sfaturi utile pentru dezvoltarea talentului său?
Alexandra a obținut finanțare pentru obținerea permisului de conducere categoria B în cadrul ediției 2018 a programului nostru, Permis pentru viitor. După promovarea examenelor s-a hotărât să se înscrie și pentru obținerea finanțării categoriei C.
𝐀𝐦𝐩𝐫𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐒𝐮𝐧𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐈 - cel de-al doilea film de mediu metraj produs de Asociația VAR - este o producţie ce reflectă chintesența unui proiect dedicat adolescenților și preadolescenților hipoacuzici (purtători de implant cohlear/proteze auditive) din România.
Prin proiectul „Terapie prin jocuri multisenzoriale pentru copiii cu deficiențe de vedere și învățare” Asociatia pentru Dezvoltare Urbană și-a propus să transforme jocuri de societate apreciate de către publicul larg în materiale tactil-auditive i
Fondatorul corului „Fantezia” și profesor emblematic la Școala Gimnazială „Traian” și Colegiul Național „Elena Cuza” din Craiova, de unde s-a pensionat în anul 2021.
La vârsta de 14 ani s-a întâlnit cu orientarea, o disciplină sportivă deosebită; instantaneu s-a și îndrăgostit de acest sport și a știut că nu-l va abandona niciodată.