149 de persoane nominalizate pentru Premiul Mentor

Interesul pentru Programul Mentor a crescut considerabil pe parcursul anului 2011. Fundația pentru Comunitate, organizatorul programului a înregistrat 191 de nominalizări, numărul persoanelor nominalizate ajungând la 149. Nouăsprezece dintre ei au primit mai multe nominalizări. Cifrele reflectă că numărul nominalizărilor a crescut cu 62 la sută față de ediția precedentă, iar numărul persoanelor nominalizate a crescut cu 92 la sută.

Nominalizările au venit din 30 de județe ale României și capitală, cei mai activi fiind bucureștenii, clujenii și sătmărenii. Aproape jumătate dintre cei nominalizați (48 la sută) au obținut merite în domeniul științelor, proporția artiștilor fiind de 29 la sută, iar cel al antrenorilor de sport de 23 la sută. 

Cei zece câștigători ai ediției 2011 al Programului Mentor vor fi selectați de Consiliul Director al Fundației pentru Comunitate. Ei vor primi trofeul creat de renumitul artist Ioan Nemțoi, și câte un card bancar în valoare de 8000 de RON. Bugetul programului este asigurat de compania MOL România. Premiile vor fi decernate în cardul unei festivități. Data și locul ceremoniei va fi anunțat curând.