Alexandra Pandelea - pregătită să profeseze ca șofer de tir

pandelea

Alexandra a obținut finanțare pentru obținerea permisului de conducere categoria B în cadrul ediției 2018 a programului nostru, Permis pentru viitor. După promovarea examenelor s-a hotărât să se înscrie și pentru obținerea finanțării categoriei C. Deși nu a fost ușor, munca și perseverența i-au adus succesul, astăzi este posesoare de permis pentru categoriile C, CE și atestat. 

În cuvintele ei: „Școala a durat mai mult decât m-aș fi așteptat dar am reușit să obțin rezultatele dorite. Abia ce am terminat cu atestatul, iar acum am depus actele și aștept cardurile. Vă voi ține la curent dacă se va mai întâmpla ceva, dar dacă Dumnezeu mă va ajuta, în septembrie aș vrea să încep să profesez. Vă mulțumesc pentru sustinere și pentru grijă, pentru încrederea pe care mi-ați oferit-o, dar și pentru încurajări. Eu nu am să uit niciodată ce ați făcut pentru mine. Când nimeni nu mi-a fost alături, ați fost singurii ce au insistat și m-au încurajat să fac acest pas. Dacă nu ați fi existat în viața mea, eu nu aș mai fi fost acum aici.  O să vă păstrez mereu in suflet și în amintiri”. 

Ne bucură mult acest succes, ne dorim ca fiecare tânăr și tânără care primește susținere în programul nostru să dea dovadă de asemenea perseverență și seriozitate. Felicitări!