Am anunțat câștigătorii Programului MOL pentru sănătatea copiilor, ediția a 9-a

Thumbnail

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au anunțat lista organizațiilor non-profit care au obținut finanțare în cadrul celei de-a 9-a ediții a Programului MOL pentru sănătatea copiilor.

Proiectele de terapie prin artă și terapie emoțională susținute de Program vor ajuta peste 800 de copii și tineri cu nevoi speciale, cu dizabilități, cu boli cronice sau care se află în curs de recuperare după afecțiuni grave. Fondurile alocate de MOL România pentru această ediție a Programului sunt de 400.000 lei. Dintre cele 22 ONG-uri câștigătoare, 11 vor obține finanțare pentru prima dată, în timp ce cealaltă 11 din ele s-au mai numărat printre beneficiari în ediții anterioare ale Programului. În cele 8 ediții anterioare ale Programului, MOL România a susținut cu peste 2,4 milioane de lei 146 de proiecte care au ajutat aproape 10.000 de copii cu nevoi speciale.

Lista câștigătorilor și alte detalii se găsesc la adresele: http://pentrucomunitate.ro/web/rezultate/2017/sanatate_2017_castigatori.pdf și http://bit.ly/2jNiAyU