Cu o treime mai multe aplicații

Ediția 2011 a Programului MOL pentru Sănătatea Copiilor atrage un interes semnificativ din partea ONG-urilor din domeniul sănătății. Fundația pentru Comunitate, organizatorul programului, a înregistrat 99 de solicitări din 25 de județe ale țării și capitală, reprezentând o creștere de 33 % față de ediția precedentă. Cele mai multe proiecte au fost trimise din București, respectiv județele Cluj, Harghita, Constanța, Brașov, Mureș, Bacău și Iași.

Thumbnail

Proiectele depuse vor fi evaluate de un juriu de specialitate compus din: Violeta Stan, medic primar la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă din Timișoara, cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara (președinte); Mugur Ciumăgeanu, vicepreședintele Asociației Române de Psihiatrie Comunitară; Roxana Morun, realizator, TVR Timișoara; Katie Rizvi, fondator al asociației Little People România și al comunității de adolescenți supraviețuitori de cancer ”Temerarii”; Gyöngyi Tar, director executiv al Direcției de Sănătate Publică Harghita.

Lista câștigătorilor va fi aprobată de Consiliul Director al Fundației pentru Comunitate. Rezultatele programului vor fi publicate până la data de 30 noiembrie pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro.