Interes crescut

Fundația pentru Comunitate a înregistrat un interes crescut pentru programul Pot ajuta? – MOL – Program de Promovarea Talentelor. Numărul solicitărilor a crescut cu 8 la sută față de ediția din 2009 a programului.

La ediția 2010 s-au înregistrat 337 de solicitări; 243 din domeniul sportului, și 94 din domeniul artelor. În conformitate cu anunțul și ghidul programului organizatorii verifică în cazul fiecărui solicitant îndeplinirea cerințelor programului. Sunt invalidate aplicațiile trimise după termen, cele incomplete, respectiv cele care vin de la acei câștigători ai edițiilor precedente care nu au trimis decontul cheltuielilor.

Aplicațiile validate vor fi evaluate de cele două jurii de specialitate, iar lista câștigătorilor propusă de acestea va fi aprobată de consiliul director al Fundației pentru Comunitate. Organizatorul va publica până la data de 30 iulie lista câștigătorilor pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro, și va trimite și câte-o scrisoare de informare pentru fiecare participant.