Juriul de sport și-a făcut datoria

Bélyegkép

Nu a fost deloc ușoară sarcina juriului de sport al programului ”Pot ajuta? - MOL – program de promovare a talentelor” când a încercat să stabilească ordinea valorică a aplicaţiilor. 

Juriul format din Violeta Beclea-Szekely, Simona Amânar-Tabără, Mihai Covaliu, Doina Sava și Florentin Marinescu s-a întrunit la București vineri, 10 iulie 2009 să evalueze cele 158 de dosare valide ale participanților. Dintre acestea a propus 73 de aplicații pentru finanțare. Au ajuns în fața juriului doar aplicațiile valide. În prealabil organizatorii au invalidat dosarele acelor participanți, care nu au trimis decontul finanțării primite în anii trecuți, care au trimis dosarul după termen, sau care nu au satisfăcut cerințele programului (au avut documentația incompletă, nu s-au încadrat între limitele de vârstă, nu au avut rezultate obținute la nivel național sau internațional, etc.). 

Finanțările stabilite de juriu vor fi aprobate de consiliul director al Fundației Pentru Comunitate. Lista câștigătorilor va fi anunțată până la data de 31 iulie pe siteurile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro.