Laureații editiei jubiliare a Premiului Mentor

mentor-trofea

21 iulie 2020, București – MOL România și Fundația Pentru Comunitate au publicat lista premianților ediției jubiliare 2019 a Premiilor Mentor pentru excelență în educație și au anunțat ediția a 11-a, 2020, a programului. Nominalizările pentru ediția a 11-a pot fi depuse până la sfârșitul anului.

Laureații Premiilor Mentor pentru excelență în educație au primit și în acest an câte o diplomă, câte un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi și câte un premiu în valoare de 8.000 de lei. Premianții:

Andreea Borțun, regizor film și Alexandru Ion, actor, Alexandria

Alexandru Chiculiță, antrenor de scrimă, București

Aurel Dascălu, învățător, Tansa, Iași

Jerebie Magdolna, antrenor baschet, Brașov

Gheorghe Neagu, antrenor gimnastică, București

Peteley Attila, antrenor de înot, Târgu Mureș

Sándor Csaba, profesor de dans popular, Bălan, Harghita

Florin Șerbu, profesor de fizică, Eforie Sud

Mariana Suma, profesor de vioară, Cluj

Elena Erzilia Țîmpău, antrenor de atletism, Câmpulung Moldovenesc

Cei 11 premiați au fost selectați de către Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate dintre cele 229 de nominalizări primite în perioada mai-decembrie 2019 din partea elevilor, părinților, foștilor elevi sau colegi. Nominalizările profesorilor și antrenorilor deosebiți pot fi actualizate și depuse din nou pentru edițiile viitoare. Încurajăm pe cei care fac nominalizări, inclusiv tinerii, elevii, să colaboreze și să utilizeze posibilitățile noi existente – rețele de socializare, imagini, video – în elaborarea propunerilor.