Minge pentru toți

Fundația pentru Comunitate și MOL România se pregătesc să trimită peste 1300 de mingi de fotbal și de baschet acelor tineri și copii care au aplicat la Programul de Promovare a Talentelor – Pot ajuta? precum și acelor organizații non profit, care au trimis un dosar de solicitare în cadrul Programului MOL pentru Sănătatea Copiilor. Vor beneficia de acest cadou de crăciun atât câștigătorii celor două programe cât și cei care nu au ajuns printre câștigători.


”În ciuda condițiilor economice nefavorabile MOL România a reușit să acorde o sumă mai mare programelor sale de responsabilitate socială în 2010 decât suma din anul 2009. A crescut însă și numărul solicitărilor. De aceea ne-am gândit să facem o surpriză plăcută de crăciun și acelora, care au aplicat la programele finanțate de noi, dar nu au obținut sponsorizare” – a declarat Szabolcs Ferencz, directorul executiv MOL România. 

Solicitanții celor două programe vor primi de crăciun o scrisoare în care li se cere actualizarea adresei de corespondență. ”Am avut foarte multe neplăceri în cursul anului 2010 din cauza inexactități adreselor. Multe scrisori ale noastre s-au întors la expeditor. De aceea ne-am decis să trimitem mingile la adrese verificate” a declarat Árpád Gazda, președintele Fundației pentru Comunitate. 

Solicitanții celor două programe din anul 2010 sunt rugați să comunice până la data de 5 ianuarie adresa de corespondență la care pot prelua coletul cu mingea, mingile trimise.