Premiu pentru mentori

Bélyegkép

Fundația Pentru Comunitate a înființat Premiul Mentor pentru Excelență în Educație. Premiul în valoare de câte 8000 RON va fi decernat pentru 10 profesori și antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor, a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

Premiul va fi acordat pentru prima oară în februarie 2011, selecția mentorilor nominalizați va fi făcută de Consiliul Director al Fundației pentru Comunitate. Programul este finanțat de MOL România. 

”Am ales acest moment pentru lansarea premiului, pentru că în această perioadă, atât tinerele talente cât şi profesorii şi antrenorii lor accesează site-ul nostru pentru a afla lista câştigătorilor programului de promovare a telentelor Pot ajuta?, deci informaţia ajunge la ţintă cu siguranţă” – a declarat Árpád GAZDA, preşedintele Fundaţiei Pentru Comunitate.