Program MOL de promovare a talentelor - start înscrieri

vizual-tl24.jpg

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au dat startul înscrierilor pentru cea de-a 19-a ediție a Programului MOL de promovare a talentelor, prin care oferă sponsorizare tinerilor artiști și sportivi. Pentru acest program sunt eligibili tineri sportivi și artiști care au vârste cuprinse între 8 și 18 ani, care pot concura atât individual, cât și în echipe sportive sau ansambluri artistice. Aceștia pot depune aplicațiile on-line pe site-ul Fundației Pentru Comunitate (după crearea unui cont personal se accesează: www.pentrucomunitate.ro). Termen înscriere: 14 iunie 2024 inclusiv. 

Solicitările de finanțare trebuie să conțină descrierea rezultatelor solicitanților din ultimii doi ani, recomandări din partea profesorilor pregătitori sau antrenorilor, obiectivele de viitor și bugetul de care au nevoie pentru realizarea obiectivelor descrise în proiect. 

Fondul total de finanțare din acest an este de 560.000 de lei. Tinerii de peste 18 ani, care au obținut finanțare în cadrul edițiilor anterioare, pot depune proiecte într-o categorie specială, destinată lor, pe bază de invitație.