Promovarea talentelor reîncepe din mai

Bélyegkép

Fundația Pentru Comunitate va lansa la începutul lunii mai ediția 2010 al programului Pot Ajuta? – MOL – Program pentru Promovarea Talentelor, finanțat de compania MOL România. Decizia a fost luată de Consiliul Director al fundației cu ocazia întrunirii din 16 aprilie.

În cadrul programului pot solicita finanțare pentru călătorii sau achizitionare de echipament și materilale copiii și tinerii cu vârste între 8 și 18 ani care au obținut deja rezultate remarcabile la concursuri naționale sau internaționale de sport sau arte. Pot participa la program și câștigătorii edițiilor precedente cu condiţia de a fi folosit banii alocaţi conform contractului de sponsorizare, respectiv cu condiţia de a fi trimis raportul de cheltuieli. Ghidul programului a suferit unele modificări. 
Consiliul Director a stabilit: 
-    suma maximă care va putea fi solocitată va fi de 10.000 lei,
-    nu se vor accepta solicitările de achiziționare a unor mijloace fixe pentru dotarea sălilor de sport,
-    nu se va mai acorda posibilitatea completării ulterioare a dosarului de aplicație; doar dosarele complete vor ajunge în fața juriului 
Anunțul și ghidul programului cât și formularele de aplicare vor fi publicate în data lansării pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro.