Responsabilitate socială și sub noua conducere

Bélyegkép

„Mol România ține și în contextul economic nefavorabil să sprijine programele de responsabilitate socială care de-a lungul anilor s-au legat de numele companiei” - a declarat Szabolcs Ferencz, noul director executiv al companiei. 

Szabolcs Ferencz a preluat această funcție de la Zsolt Szalay începând cu data de 1 ianuarie 2010. Noul director este de profesie economist; s-a născut în Timișoara, a făcut studiile în Germania și Ungaria. Lucrează de șapte ani în cadrul companiei unde în calitatatea sa de director de comunicare s-a ocupat printre altele și de programele de responsabilitate socială ale companiei derulate în mai multe țări. 
MOL România a încheiat un nou contract  de sponsorizare cu Fundația Pentru Comunitate pentru anul 2010. Conform acestui contract fundaţia s-a angajat să organizeze din fondurile puse la dispoziție de MOL România programe în domeniul cultural, educativ, social, recreativ şi sportiv. Fundaţia va acorda atenţie sprijinirii copiilor talentaţi și a celor suferinzi, cooperării transfrontaliere din Europa Centrală şi de Est.