Se apropie anunțarea rezultatelor

Fundația pentru Comunitate va publica vineri, 30 iulie lista câștigătorilor programului Pot ajuta? – MOL – Program de Promovarea Talentelor. Lista va fi publicată în același timp pe site-ul fundației și pe site-ul MOL România. Fiecare participant la program însă va primi în zilele următoare și câte-o scrisoare de informare despre rezultatele obținute. Scrisorile câștigătorilor vor conține și contractele de sponsorizare în două exemplare. Banii vor putea fi virați în conturile câștigătorilor după ce un exemplar completat și semnat din contract ajunge înapoi la organizatorul programului.

Thumbnail

”Anul acesta am avut aplicații din 38 de județe ale țării, ceea ce arată că am reușit o popularizare mai bună al programului decât în anii precedenți. Scopul nostru este, să nu mai avem tineri sportivi sau artiști talentați care nu beneficiază de ajutorul generos oferit de MOL România din motiv că nu au știut de acest program” - a declarat Árpád Gazda, președintele Fundației pentru Comunitate. El a adăugat, că cele două jurii de specialitate au avut o sarcină deosebit de dificilă, când au făcut o ierarhie a aplicațiilor.

”Important este faptul că de la an la an numărul participanților a crescut, iar acest program reprezintă pentru sportivii cu aptitudini excepționale un alt gen de competiție care premiază performanța – a declarat Violeta Beclea-Szekely, care a prezidat dea-lungul a cinci ediții ale programului juriul de sport. - Pentru mine personal această jurizare reprezintă o împlinire sufletească creată de acest program în care am crezut încă de la începutul înființării lui.”

De altfel juriul de sport a evaluat aplicațiile într-o componență puțin modificată față de cel anunțat. Președintele Federației Române de Arte Marțiale, domnul Florentin Marinescu a lipsit din motive de boală, dar a asigurat să nu rămână juriul fără un specialist în sporturile de contact. Locul lui a fost ocupat de domnul Robert Manole directorul Departamentului Ju-Jitsu din cadrul federației.

”Este păcat că nu toți participanții pot fi premiați – a declarat organistul Erich Türk, președintele juriului de arte. – A fost o idee bună din partea organizatorilor că au cerut si înregistrări de la solicitanții din arte. Astfel am reușit și noi, membrii juriului să-i cunoaștem pe ei. Nivelul a fost îmbucurător de ridicat.”

Deciziile juriului au fost validate de Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate.